Занимљивости Издвајамо

ОВАЈ ФИЛМ СИГУРНО НИСТЕ ГЛЕДАЛИ: ГИДРА у улози борца против неправде, демонстрира своју снагу и борилачке вештине!

Ретко емитован на нашим ТВ програмима и јавности релативно непознат домаћи филм „Рођен као ратник“ снимљен 1994.године који је режирао Гвидо Зурли, а сценарио је писао наш чувени ММА борац, боксер и Гинисов рекордер Миодраг Гидра Стојановић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Двојица момака из малог црногорског места Бара долазе у велики град са намером да сачувају пријатељство, да оставе траг у новој средини и да спасу главе у уличним биткама, а при томе наметну витевштва које су у себи понели из завичаја.

Након доласка у Београд, одлазе да се упишу на факултет, где Гидра на опаску декана да су престари, показује своје мишиће и успева да добије одобрење за упис, док све то посматрају два студента, градски мангупи и подсмевају му се. Један од њих одлучује да се закачи са Гидром, налеће на њега да би га испровоцирао а Гидра демонстрира своју снагу.

Ствари се након ударца мењају, па они постају пријатељи, те га студент одводи на место где његов другар Роко игра своју игру, у којој он прима ударце у стомак а нико не успева да га повреди.

Ту на сцену ступа Гидра који му допушта да га први удари, Роко је запео из све снаге али се песница одбила од стомака, као да је ударила у зид, што је и сам Роко потврдио.

Фото: Јутјуб

На ред је дошао Гидра, који иако није ударио најјаче што може готово обара човека којег други нису могли да помере.

Пошто су се уверили у Гидрину снагу, Роко који је иначе боксер га позива да дође на тренинг у боксерски клуб, где Гидра показује свој велики таленат.

Проблеме са негативцима Гидра решава песницама, показивајући своју невероватну снагу и умеће у борилачким вештинама.

Погледајте цео филм:

 

Извор: Србија јавља