Издвајамо Свет

СОРОША ХВАТА ПАНИКА: Након што је Орбан најавио обрачун са НВО, Сорош ће бити гоњен по целом свету ако Трамп уради ово..

Мађарски милијардер Џорџ Сорош је или обожаван или омражен, у зависности којој страни политичког спектра припадате. Али једна ствар је сигурна: Требало би да много више бринемо о његовом политичком мешању него о наводном “руском хаковању избора“, које није ништа више него лажна вест.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Зашто? Зато што је Сорош директно финансирао оно што се једино може назвати операцијама домаћег тероризма, које су довеле до смрти полицајаца и уништавања америчких градова. И искрено, Трампова администрација би требала да уради оно што левичарски Обамин режим никада не би- Држати Сороша легално одговорним.

Нису само десетине милиона Американаца ти којима је мука од Сорошевог мешања и подржавања грађанских немира. И његовој земљи га је доста.

Како прености Блоомберг, Мађарска планира обрачун са свим невладиним организацијама (НВО) које финансира Сорош и другим политички активним групама, сада када ће новоизабрани председник Доналд Трамп преузети Овалну собу:

“Чланица Европске уније ће користити “сва расположива средства“ да “почисти“ невладине организације које финансира милијардер мађарског порекла и које “служе глобалним капиталистима“.“

Мађарски премијер Виктор Орбан, један од првих Трампових присталица, је дуго критиковао Сороша и његову мрежу организација, као и његов левичарски политички активизам.

Блоомберг је у свом извештају Сороша описао као “присталицу Демократске странке са широком мрежом организација које промовишу демократију у раније комунистичкој источној Европи.“

Не, не демократију, него немир и хаос. Оно што раде групе које он финансира у САД није демократија, они шире насиље и стварају анархију, а европске невладине организације раде углавном исту ствар.

Оно што је интересантно – не, лицемерно – по питању Сорошеве политичке левице је да он користи амерички капитализам да финансира напоре да се сруше капиталистичка друштва.

Најјасније речено: Трампова администрација треба да гони Сороша и сваког другог бунтовног, левичарског марксистичког “револуционара“ на америчком тлу и на међународном нивоу, и да их ухапси због покушаја да униште Америку.

Сам Трамп није изразио неку љубав према Сорошу, оптужујући га да је део “глобалне структуре моћи која је одговорна за економске одлуке које су опљачкале радничку класу, лишили земљу њеног богатства и ставили тај новац у џепове неколицине великих корпорација и политичких субјеката.“

Крајње је време да тај човек плати цену због покушаја да науди земљи која гаје примила и помогла му да се обогати.

 

Извор: Wебтрибуне.рс