Издвајамо Свет

ТРАМП је ЕЛИТИ дао ову понуду, ускоро ћемо знати да ли ће ТРАМП владати АРИСТОКРАТИЈИ

Рат Обаме, Клинтонове и медија Демократске странке против Доналда Трампа– рат да га делегитимишу као америчког председника, и да смекшају земљу за инсталирање председника који би био непријатељски настројен према Русији колико и Хилари Клинтон – се наставља на свим фронтовима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Америчка аристократија не воли Трампа, и они су у великој мери – чак и они републикански – желели да Хилари Клинтон постане председник. У коначним бројкама за председничке изборе 2016., Трампова кампања је потрошила 340 милиона долара на 62,98 милиона гласова, а Хиларина кампања је потрошила 581 милион долара на 65,84 милиона гласова.

Трамп је потрошио 5,39 долара по гласу, а Хилари 8,82 долара по гласу. Искључујући 66 милиона долара које је Трамп сам платио за своју кампању (Хилари није потрошила ништа на своју), његова кампања је примила око 274 милиона долара од донатора– мење од половине од 581 милиона долара које су Хиларини донатори дали њеној. У сваком случају: Клинтонову је америчка аристократија много више фаворизовала.

Трамп је својим колегама аристократама понудио договор, и ускоро ћемо знати да ли је довољан број њих прихватио да му дозволи да одслужи свој мандат- издашне могућности да се превари америчка јавност, на неки начин још више него што су Обама и Буш.

Трамп је овим људима дао тим националне безбедности који је одлучан да освоји Иран, али, очигледно, чак и овако агресивна намера није довољна да добије њихову подршку.

Ништа осим освајања Русије неће бити довољно за њих, па они сада гурају свој план да представе Трампа као “Путинову марионету.“

На тај начин су они бацили рукавицу, и они верују да ће ускоро бити у стању да га замене са његовим тренутним потпредседником Мајком Пенсом, који нема такву бунтовну тенденцију.

Можда би се цео републикански естаблишмент окренуо ка Хилари Клинтон, да им Трамп није понудио потпредседничког кандидата, резерву, кога они одобравају (као што је Пенс). Какве би још уступке он могао да им понуди, а да то већ није учино са својим анти-иранским именовањима за кабинет? Само ће време показати, а можда и врло брзо.

Дакле, сада долази тренутак када ће одговор на питање– Да ли ће Трамп владати његовом аристократијом, или ће његова аристократија владати Трампом, вероватно ускоро постати јасан.

 

Извор: Wебтрибуне.рс