Издвајамо Свет

БИВШИ NASA АСТРОНАУТ ОТКРИВА: Мирољубиви ванземаљци су спречили рат између РУСИЈЕ и АМЕРИКЕ!

Бивши астронаут НАСА-е, др Едгар Мичел, тврди да су мирољубиви ванземаљци посетили земљу како би спречили рат између САД-а и Русије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Астронаут са Аполло 14 тврди да су ванземаљци спречили да се Хладни рат претвори у Трећи светски рат 1940-их и 1950-их година.

У интервјуу за Миррор, бивши астронаут је рекао: “Вајт Сендс је било тло за процену нуклеарног оружја, и то је оно што је заинтересовало ванземаљце. Они су проучавали наше војне способности.“

Он је такође навео да су ванземаљци желели да останемо далеко од рата, и да су желели да помогну Американцима и Русима да успоставе мирне везе једни са другима.

Шести човек на Месецу такође тврди да ће и други официри рећи исто. Он каже да су, током разговора, многе његове колеге, које су радиле у силосу током касних 1940-их година, изјавиле да су били сведоци неидентификованих летећих објеката како лете изнад тих ракетних силоса, само да би их онемогућили.

Он такође тврди да су му неки официри, који су постављени на обали Пацифика, рекли како ће ванземаљци оборити њихове ракете из њихове летелице.

Многима од нас је тешко схватити ове тврдње, али бивши астронаут, међутим, говори отворено, показујући своју веру у интелигентан живот у свемиру.

На питање како су ванземаљци изгледали, Мичел је рекао да су они били веома типични, иста велика глава са великим очима и малим цртама лица, и абнормално тело.

Мичел такође сматра да су “сиви” ванземаљци слетели у Розвел 7. јула 1947. године, а неколико њих је заробљено.Он тврди да је америчка влада лагала о слетању како напредна технологија не би пала у руске руке, или било ког америчког непријатеља.

“Идеалан план акције је био једноставно да се лаже о томе, и да се све држи у тајности, што је створило илузију за јавност и државне службенике. То су обележили као “изнад строго поверљивог“.

Међутим, пре девет година, НАСА је рекла да нити је приметила неидентификоване летеће објекте, нити организација крије тајне о ванземаљском животу на Земљи. НАСА је наставила, рекавши да не дели мишљење др Едгара Мичела по питању НЛО-а или ванземаљаца који долазе на Земљу.

 

Извор: Wебтрибуне.рс