Занимљивости Издвајамо Свет

Дечак (7) заробљен у телу старца: Има само једну жељу у животу (ВИДЕО)

„Мохамедова прича није само прича о дечаку заробљеном у телу старца већ прича о имигрантима“

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Желим да будем леп као остала деца и да идем у школу – рекао је Мохамед и кроз сузе рекао да друга деца неће да га оставе на миру.

Након што је прича о њему изашла у јавност, појавио се Хусеин Манавер, будући први муслимански астронаут из Британије, који је пожелео да на било који начин помогне малом Мохамеду.

– Чим сам га видео пожелео сам да му будем близак, да му будем пријатељ на неки начин. Пожелео сам да му кажем колико је посебан – прича Хусаин.

– Мохамедова прича није само прича о дечаку заробљеном у телу старца већ прича о имигрантима. Његова породица је избегла из Сирије у Турску, они немају пасоше и стога не могу да се лече нити да сазнају од чега конкретно Мохамед болује. Избацили су их из стана јер нису имали новца за кирију. Једва смо им помогли – прича он.

Хусеин је уз помоћ невладиних организација покренуо акцију сакупљања новца за Мохамеда и његову многочлану породицу. Пронашли су им нов дом, али ту се, како кажу, битка за помоћ овој породици не зауставља.

Погледајте видео:

Helping Mohammed

Mohammed is a seven-year-old trapped inside the body of an old man.Now, the man who's set to be the UK's first Muslim astronaut is flying in to help him.

Posted by AJ+ on Tuesday, February 14, 2017

Извор:Телеграф.рс