Занимљивости Издвајамо

ГУТОВИЋ БЕЗ ДЛАКЕ НА ЈЕЗИКУ О РИЈАЛИТИ И ШОУ ПРОГРАМИМА: Његов бруталан одговор ће многе разбеснети (ВИДЕО)

Лане Гутовић без длаке на језику одсечно је рекао шта мисли о актуелним члановима жирија у емисијама „Ја имам таленат“ и „Звезде Гранда“

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Милан Лане Гутовић можда и није омиљени глумац на овим просторима, можда му се може и приписати и оспорити много тога, али једно је сигурно, а то је да је баш он један од наших најбољих глумаца

С тим у вези, занимало нас је шта баш он мисли о два популарна шоу-програма – “Ја имам таленат” и “Звездама Гранда” које прате милиони људи, с обзиром на то да његов став на ову тему никада пре нисмо имали прилику да чујемо.

Чим смо му поставили то питање, он се није ни на тренутак замислио већ је, смиреним гласом, одмах одговорио:

– Ја мислим да су у тим такмичењима, од тих аматера који се појављују тамо, да су скоро сви талентованији од жирија… То примећујем… И да певају углавном лепше и боље и да су свежији. Свежији као лице и као ликови. Ето, то примећујем – рекао је Лане за Телеграф.

На питање да ли некада погледа неки актуелан ријалити, имао је другачији одговор, али са истом суштином:

– Па углавном пређем преко тих програма, а повремено и видим нешто. Задржим се неколико секунди и видим да се углавном сви љуљају тамо, у ритму неке музике… Немам никакав коментар – објаснио је Гутовић.

Комплетан интервју погледајте у снимку испод:

Извор: Телеграф.рс