Издвајамо Србија

Српски покрет Двери: Режиму Александра Вучића изгледа је још једино остало да уведе данак у крви

Овој власти Александра Вучића изгледа је још једино остало да уведе данак у крви, акцију познатију као прикупљање „капиларних гласова“, где се под претњама отказом од запослених у јавном сектору тражи подршка за СНС.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Српски покрет Двери овим путем жели да обавести све грађане Србије, да је то кривично дело, противно Уставу и Декларацији о људским правима и молимо их да не пристају на уцене, мобинг и понижења.

Сваки такав покушај треба пријавити, макар и анонимно.

Поручујемо грађанима да се не плаше и саветујемо их, да одмах сачине службену белешку у којој ће описати догађај, време, место, датум, лица која прете и што приближније како је разговор текао.

Службену белешку је неопходно завести, написати и лица која су сведочила догађају и одмах покренути поступак за мобинг и угрожавање људских права.

У јавном сектору стриктно је забрањено политичко агитовање и сваки такав случај мора бити пријављен и санкционисан.

Пријаве, чак и анонимне и без обзира да ли сте гласач или симпатизер Двери, можете слати нама на адресу или емаил и ми ћемо Вас заштити.

Позивамо све председничке кандидате да нам се придруже у борби за елементарна људска права, како бисмо сачували право грађана да слободно гласају на наступајућим изборима.

Двери неће дозволити да Србија буде земља страха, сачињена по вољи једног човека, који је на све спреман, па чак и да жртвује и народ и државу, само да остане на власти.

Зато не смемо више трпети тиранију и понижавање од стране Српске напредне странке, већ је на председничким изборима морамо казнити због пет година лажи, обмана и урушавања државе.

Информативна служба Српског покрета Двери