Издвајамо Спорт

ФЕДЕРЕР СЕ СМЕЈАО ВАВРИНКИ ДОК ЈЕ ПЛАКАО: Ево како га је жестоко прозвао када је то видео(ВИДЕО)

Чудна ситуација виђена је након финала Индијан Велса, али је све протекло у пријатељском тону, иако су пале и неке псовке

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Роџер Федерер је наставио са сјајним партијама ове сезоне, и после Аустралијан опена освојио је и први Мастерс у 2017. години. У финалу је савладаио свог сународника и пријатеља Стена Вавринку са 6:4, 7:5 и тако освојио 5. титулу у Индијан Велсу.

То му је била и 20. победа из укупно 23 међусобних дуела са Вавринком, коме је пораз тешко пао, што се видело и по његовом говору након меча, где није могао да задржи сузе.

– Извините, уморан сам после 10 дана – почео је Вавринка дрхтавим гласом, па обрисао сузе, а затим некако наставио.

– Волео бих да честитам Роџеру, он се смеје, он је се*оња, али то је ок – уз осмех је прокоментарисао, што је изазвало још јачи смех Федерера.

– Изгубио сам неке тешке дуеле против тебе, када си играо финале Аустралијан опена ја сам био твој највећи навијач. Честитам теби и твојој породици, сви који воле тенис воле да те виде на овом нивоу и надам се да ће тако бити и наредних неколико година – поручио је Вавринка.

https://youtu.be/yC-2G-i_HL0

Новинари су касније питали и Федерера зашто се смејао током Вавринкиног говора. Тренутно шести тенисер света имао је спреман одговор на то.

– У ствари сам покушавао да га орасположим. Он то зна. Покушавао сам да му, када погледа у мене, не ‘вратим‘ тужно лице. Гледао сам у њега у стилу: ‘Бићеш у реду‘, насмејао сам се, можда да му скренем мисли. И мислим да сам успео – рекао је Федерер.

Такође су га питали да ли је то било први пут да га је неко назвао шу*ком, на шта је Федерер одрично одговорио.

– Шалите се? Није, десило се то и много пута раније. Зато то прихватам као комплимент. Нема увек камера около, тако да ме назову тако некад. Врло често, заправо. На терену је био први пут, али осећај је био добар – истакао је Федерер.

Извор:Телеграф.рс