Издвајамо Србија

УДАРНА ВЕСТ! ЦЕЦА НА МЕТИ АЛБАНСКЕ МАФИЈЕ: Дански агенти осујетили ПЛАН ЛИКВИДАЦИЈЕ!

Дански агенти разоткрили су план албанских терориста, који су намеравали да у Копенхагену убију српску фолк-диву Светлану Цецу Ражнатовић, ексклузивно сазнаје КУРИР!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Цецу ће у Данској, где путује у петак, чувати припадници безбедносно-информативне службе ПЕТ! Током двадесетчетворочасовног боравка, дански специјалци се неће одвајати од Ражнатовићеве..

Према незваничним сазнањима, српска фолк дива је у тој земљи заштићено лице, па ће о њеној безбедности бринути специјалци. Она ће у Копенхагену, где ће наступати на једном крштењу, боравити само 24 сата, а све време ће бити окружена телохранитељима због бојазни да би могла бити на мети албанских терориста. Цеци неће бити дозвољено кретање по граду, већ ће ићи са аеродрома право у хотел, па потом на весеље.

– Полиција спроводи одговарајуће мере обезбеђења и заштите певачице сходно проценама безбедносних служби. У Данској је најјача албанска мафија, а с обзиром на то да је она Арканова супруга, велики патриота и да је називају српском мајком, сматра се да њено кретање по Данској није безбедно.

Организатор весеља је потврдио ове информације, рекавши да је Цеца у Данској штићено лице.Он је хтео по сваку цену да му Цеца пева на весељу.

Како се незванично сазнаје, српска певачица ће бити смештена у најелитнијем хотелу, имаће ауто на располагању и све оно што приличи звездама као што је она.

Цеца је изјавила како је почаствована да пева на овом крштењу и да јој је врло драго што неко има толику жељу да своје славље уприличи уз њену музику, а све друго је „сувишно коментарисати“, поручила је певачица.

Извор: srbijadanas.com/Курир