Издвајамо Свет

БАБА ВАНГА ЈЕ ПРЕДВИДЕЛА III СВЕТСКИ РАТ: Сви ће полагати наде у њега (ТРАМПА) а он ће уништити САД! (ВИДЕО)

Фото: Јутјуб

Ова бугарска пророчица је својевремено изјавила и да ће 45. председник САД-а (Доналд Трамп) бити суочен с кризом због које ће земља завршити на коленима

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Након “Божјег посланика” Хорасиа Виљегаса, који се огласио својим предсказањем о Трећем светском рату, светски медији подсећају је на пророчанства чувене бугарске пророчице.

Да ли је баба Ванга предвидела сукоб у Сирији и Трећи светски рат, промашивши само за једну годину, пита се британски “Мирор” који наводи да је баба Ванга предвидела и Брегзит и јачање Исламске државе, а такође је упозорила и на сукоб у Сирији, нуклеарни рат и пад америчког председника.

Док јачају тензије на линији САД – Северна Кореја, теоретичари завере верују да је пророчица можда предвидела и катастрофалан глобални рат. Међутим, питање је колико се уопште ова предвиђања могу схватити озбиљно с обзиром на то да су доста уопштена, па се лако могу применити на широк распон догађаја.

Баба Ванга је умрла 1996. године у 86. години, а пре смрти је изнела тмурно предвиђање о употреби нукеларног оружја и Трећем светском рату. Предвидела је да ће муслимански екстремисти напасти Европу 2016. године и да ће тај сукоб почети Арапским пролећем 2010. године. Такође је прорекла да ће у Сирији муслимани употребити хемијско оружје, а британски лист то упоређује са нападом хемијским гасом у Сирији, за који Запад оптужује сиријског председника Башар ал Асада.

Ова бугарска пророчица је својевремено изјавила и да ће 45. председник САД-а (Доналд Трамп) бити суочен с кризом због које ће земља завршити на коленима. Наводно ће сви полагати наду у њега, али десиће се пропаст САД-а , а ескалираће и сукоб између севера и југа. Неки сматрају да је мислила на Северну и Јужну Кореју, али је вероватније да је ипак реч о савезним државама САД-а.

Баба Ванга је предвидела и да ће Европа постати исламски калифат до 2043., да ће се комунизам вратити до 2076. као и да ће 3005. бити рат на Марсу.

Међу њеним суморним предвиђањима је и оно да ће нашу планету 2341. године уништити низ природних и вештачких катастрофа и да ће људи наводно побећи у други соларни систем.

На крају, ће, казала је она пре смрти, људска цивилизација бити уништена и људи ће од 3815.године до 3878. живети као звери. Из мрака ће их спасити нова религија.

Ова необична старица својевремено је предвидела почетак Другога светског рата, потонуће руске нуклеарне подморнице Курск.

Речима “Страва, страва! Амерички близанци пашће након што их нападну челичне птице, вукови ће завијати у грмљу, невина крв биће проливена” видовњакиња је предвидела напад на Светски трговачки центар 11. септембра 2001. Близнакиње су две зграде, челичне птице су авиони, вукови су највероватније политичари, грмље представља америчког председника Џорџа Буша – “бусх” на енглеском језику значи грм или жбун.

Најзагонетнија пророчица Балкана, упркос деценијама сопственог мрака, открила је своје “способности” тек у својој 30. години, на почетку Другог светског рата . За 55 година посетило ју је најмање милион људи, а готово 80 одсто њених предсказања се обистинило. Предвидела је и своју смрт 1996. године.

Извор: Телеграф.рс