Издвајамо Србија

ШОКАНТНО САЗНАЊЕ-СПРЕМАЈУ СЕ ЗА РАТ СА СРБИМА: У току је тајна мобилизација и обука Албанаца

Наоружани до зуба!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Према незваничним ситуацијама, на територији Косова и Метохије, Македоније и Албаније у току је тајна мобилизација и борбена обука албанских екстремиста, чланова терористичке организације АНА.

Они увелико планирају терористичке нападе и диверзије!

Према сазнањима, чланови АНА су „наоружани до зуба, а обуку својих јединица врше ноћу, на добро скривеним местима“.

Аналитичар Саша Боројевић потврђује сазнања да је на територији Косова и Метохије, Македоније, Албаније у току тајна мобилизација и додаје:

– У последњих седам дана врши се ноћна обука и припрема терориста који припадају терористичкој организацији АНА. Напомињем да представници међународне власти од јуна 1999. године до данас нису разоружали некадашњу ОВК, нити оружје ставили под контролу. Већи део тог оружја је и даље код некадашњих припадника ОВК. Све то је потврда да Албанци нису одустали од стварања велике Албаније и да неће бирати средства да тај сан остваре. Уколико међународна заједница жели да смири ситуацију, мора да разоружа све некадашње припаднике ОВК, да оружје стави под контролу, али и да што пре почне са радом суд за злочине које је починила ОВК.

Он додаје да је Косово пуно нелегалног оружја.

– Познато је да на територији Косова и Метохије има преко 800.000 комада нелегалног оружја, аутоматских пушака и преко милион ручних бомби – каже Боројевић.

Према његовим речима, треба очекивати прави хаос у Македонији.

– Еди Рама са својим саветником за медије (власником приштинске телевизије) спрема прави масакр у Македонији, за шта ће бити окривљене просрпске партије, што ће уједно бити и повод за домино ефекат сукоба на целом Балкану. „НАТО је пријатељ АНА и пријатељ косовских институција”, каже један од чланова бригаде. Исти неименовани члан терористичке групе тврди да АНА има подршку „великог дела становништва у свим крајевима Косова”. Подршку им наводно пружају и „јединице, батаљони и бригаде”. Потпуну логистику и подршку за Балканско пролеће даје енглеска тајна служба, а циљ је, веровали или не, срушити Ангелу Меркел како кроз балканску кризу, тако и кроз оснаживање турских радикалних снага. Пад Ангеле је уједно и пад руског утицаја у ЕУ, али и српске економије – завршава Боројевић.

Извор:srbijadanas.com/Ало