Издвајамо Спорт

ЗВЕЗДА ПРАВИ МОЋАН ТИМ: Договор постигнут, са Радоњићем на клупи црвено-бели нападају ФАЈНАЛ ФОР! (ВИДЕО)

Дејан Радоњић је разговарао са председником Звезде Небојшом Човићем, од којег је добио чврсте гаранције да ће сви дугови играчима бити исплаћени, па је близу одлуке да и следеће сезоне води црвено-беле кошаркаше

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Најтрофејнији тренер у историји црвено-белих водио је претходних дана разговоре са првим човеком клуба Небојшом Човићем, од којег је добио чврсте гаранције да ће сви дугови бити исплаћени играчима, те да ће у наредној сезони све бити другачије, преноси Курир.

Мада, Радоњић није потпуно убеђење да ће све бити у реду, али би требало да пристане на нову сарадњу, посебно зато што има велику подршку навијача Црвене звезде.

Како је и ранијих дана најављено, држава ће помоћи кошаркашима и ове године, један од разлога је куповина ‘фајнал фора’ Евролиге.
По информацијама до којих је ХотСпорт стигао, Дејан Радоњић би требало да у наредних неколико дана потпише нови двогодишњи уговор са Црвеном звездом.

Како је и сам Радоњић рекао, правно гледано он више није тренер Звезде јер је уговор истекао, али је веома близу решење и потписивање новог, те би онда Дејан Радоњић као стратег тима са ‘Малог Калемегдана’ отишао на позив Грега Поповича у Сан Антонио и радио са Спарсима за време Летње лиге.

Сем тога, најављен је одлазак двојице кошаркаша Звезде, Диона Томпсона и Нејта Волтерса са којима црвено-бели неће продужити уговор, али ће у наредном периоду Звезда бити појачана са чак четири кошаркаша, и то оних који квалитетом могу да помогну црвено-белима да се нађу на ‘фајнал фору’ у Београду, што је и замисао.

Тренер Звезде је на крају сезоне довођен у везу са Барселоном, Басконијом и Макабијем.

Подсетимо се како су црвено-бели у прошлој сезони срушили тада актуелног првака Европе московски ЦСКА а потом и шампиона за ову сезону Фенербахче, погледајте најзанимљивије детаље са тих утакмица

https://youtu.be/ZpBr4ZN5lUQ

https://youtu.be/_7MO8DDu_ok

Погледајте и из другог угла кош Џенкинса, блокаду Кузмића и славље након победе против турског Фенербахчеа

 

Извор: Информер.рс / hotsport.rs / Србија јавља