Издвајамо Спорт

ПОЈАЧАЊЕ ЗА ФАЈНАЛ ФОР: Тејлор Рочести напустио Локомотиву, ЗВЕЗДА наредна станица? (ВИДЕО)

Американац са црногорским пасошем напустио је Локомотиву Кубањ, а у кошаркашким кулоарима се спекулише да би наредна станица могао да буде Београд.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Вест која је током поподнева стигла из Русије није превише битна љубитељима кошарке у Србији пошто је Тејлор Рочести (31, 185) завршио сарадњу са Локомотивом Кубањ и постао слободан играч.

Американац који има црногорски пасош прешао је у Локомотиву Кубањ у септембру претходне године и имао јако добар учинак у клубу који са клупе предводи Саша Обрадовић.

Бранећи боје клуба из Краснодара Тејлор Рочести је у претходној сезони бележио просек од 12,5 поена и 3,9 асистенција у ВТБ лиги, односно 11,4 поена и 3,2 асистенције у Еврокупу.

„Локоси“ су се захвалили Рочестију за све што је урадио за тим у претходних десет месеци, а биће занимљиво видети где ће Американац наставити каријеру.

Као слободан играч са великим искуством биће занимљив многим екипама, а претходних дана је било спекулација да би чак и Црвена звезда мт:с могла да га ангажује.

Свакако да ове информације треба узети са дозом резерве јер црвено-бели тек треба да виде кога ће од играча које тренутно имају задржати, да реше питање тренера, а потом ће моћи да се прича и о потенцијалним појачањима.

Погледајте његове најбоље потезе у дресу Локомотиве Кубањ

 

Извор: sportske.net / Србија јавља