Спорт

Човић открио зашто Звезда није хтела да побеђује Партизан са 50 разлике и кога ће још црвено-бели довести овог лета!

Небојша Човић (Фото: Јутјуб)

Небојша Човић, председник КК Црвена звезда, одговарао је на питања навијача путем Спортског журнала и том приликом се дотакао великог броја актуелних тема.

Једна од њих је свакако и прелазни рок, односно појачања која су преко потребна црвено-белима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Црвена звезда мора да буде реална. Када то кажем, мислим да мора да се понаша у складу са могућностима града и земље из које долази. Нажалост, ми не можемо да се утркујемо са клубовима који имају буџете преко 20 милиона евра, што не значи да се нећемо трудити да их побеђујемо – рекао је Човић и додао:

– Квалитетан играч за Звезду кошта од 350 до 400.000 долара. Али оно што очекујем од наших навијача, који су нам увек били шести и седми играч, јесте да имају стрпљења. Довели смо квалитетна појачања. Биће потребно време да се уиграју. Црвена звезда нема могућност да уђе у превелике уговоре.

Када смо код појачања, Човић је одговорио и на спекулације да у тим долазе Гагић, Рочести и Пулен

Гагић није у нашим плановима. План је да доведемо још двојицу или тројицу играча. Рочести не долази, а за другога се не зна.

Једно од питања било је и зашто Звезда није побеђивала партизан 50 разлике када је била у могућности.

– Ми немамо тај степен мотивације који је био присутан код вечитог ривала ранијих година. Важно је да победимо сваку важну утакмицу. А понекада, спортском ривалу треба допустити да победи и неку небитну утакмицу – јасан је био Човић.

 

 

Извор: Telegraf.rs