Издвајамо Србија

НОВИ ДЕТАЉИ УБИСТВА ПЕРИЦЕ ГАВРИЛОВИЋА: Албанац који је ножем убио Србина побегао на Косово?! (ФОТО)

Тешко рањени Гавриловић искрварио је насред улице, док је Алмиру помоћ указана у једној од бечких болница

Перица Гавриловић (37), родом из Беле Цркве, убијен је у суботу у зору испред свог кафића у Бечу када му је Албанац А. С. (28), који је био у друштву три Српкиње, забио нож у груди! Како кажу његови другови, Албанац је побегао на Косово.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Гавриловић је претходно са другом Алмиром М. (28) приговорио тим девојкама што се друже са сумњивим Албанцем.

А. С. је тад скочио и убио Перицу, а тешко ранио његовог пријатеља.

Крвник је потом побегао и аустријска полиција трага за њим. Према незваничним сазнањима, он има српско држављанствои пребивалиште у Нишу.

– Перица се већ у кафићу покачио са тим Шиптаром око неког безазленог разлога. Сви су били под дејством алкохола, дошло је до неког кошкања али се све брзо смирило. Пред зору, када се журка завршила, Перица и Алмир су кренули до оближње такси станице јер нису хтели да возе припити. Међутим, испред кафића је био А. С. са девојкама из Србије – наводи саговорник „Информера“.

Према његовим речима, Перица и Алмир, који је такође држављанин Србије, замерили су својим земљакињама што излазе са Албанцима.

– Перица је, наводно, добацио нешто у стилу: „Девојке, поред толико наших људи, ви излазите с неким сумњивим Албанцима.“ Разјарени је одмах насрнуо на њих, потегао нож и зарио га Перици у груди, а Алмиру у стомак. Након тога су побегли и тај Шиптар и Српкиње које су биле с њим – прича пријатељ убијеног.

Тешко рањени Гавриловић искрварио је насред улице, док је Алмиру помоћ указана у једној од бечких болница.

– Перица је био добар човек, свима је помагао. Био је вредан младић и није се либио ниједног посла. Када није било посла у ноћном клубу, сам је кречио, лепио плочице… Ни он ни Алмир нису били неке кавагаџије, не знам да ли су се у животу с неким потукли – прича Перичин пријатељ.

Гавриловићеви пријатељи из Беча имају информације да је Албанац који је убио Перицу одмах после убиства побегао на Косово.

Како наводе аустријски медији, полиција и даље трага за убицом.

 

Фото: Фејсбук принтскрин

Извор: Телеграф.рс