Издвајамо Спорт

СКАНДАЛОЗНА ОДЛУКА ТУРАКА: Србима забрањено да носе шајкаче и национална обележја на ЕП!

Најватренијим присталицама кошаркашке репрезентације Србије,четворци из Чачка са потписом на застави “Алваџиница Солид”, организатор Европског првенства забранио је да на утакмицама тима селектора Ђорђевића носе шајкаче!

– Без обзира на то што смо на претходне четири утакмице на овај начин доносили срећу српским репрезентативцима – кажу за “Новости” наши најпознатији навијачи на Евробаскету у Турској, које је веома погодила забрана ношења националних обележја на мечевима Србије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Због сасвим неразумљиве блокаде домаћина Евробаскета, решили су да се врате у Србију и навијају у комплетној опреми – са шајкачама на главама.

– Одлучили смо да други део такмичења на Европском првенству пратимо из Србије. Нашој репрезентацији желимо да нам донесе златну медаљу по коју смо дошли у Турску. Сматрамо да је боље да завршницу пратимо испред ТВ екрана, али са шајкачама, јер мислимо да су оне талија нашим кошаркашима. Наравно, шајкаче ће их дочекати на аеродрому – поручује чачанска навијачка екипа, једна од најоригиналнијих у првој фази Евробаскета.

 

Извор: Курир спорт / Новости спорт