СРБИЈА ЈАВЉА

ШОКАНТНО! Владимир Марјановић тврди: МАРИЋ ЈЕ НАМЕСТИО ХАПШЕЊЕ ЗОРАНУ!

Свекар убијене Јелене Марјановић оптужио главног уредника ТВ Хепи: Марић је средио да се ухапси Зоран јер је он дизао рејтинг ТВ Пинк, тврди Владимир!

Владимир Марјановић, свекар зверски убијене певачице Јелене Марјановић, оптужује главног уредника ТВ Хепи, познатог новинара Миломира Марића да је наместио хапшење његовом сину Зорану, сазнаје Информер!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наши новинари ову информацију добили су од више извора. Сви они кажу да је Владимир јако љут на Марића и да управо њега оптужује за све што га је последњих дана снашло! Ове информације јуче нам је потврдио и сам Марић, који каже да су и до њега дошле „Владимирове поруке“.

Због рејтинга
Један од наших саговорника, комшија породице Марјановић, каже да је протеклог викенда разговарао са Владимиром и да му је он лично рекао да за све криви познатог новинара.

И даље оговара мртву снају

Владимир и даље тврди да је Јелену убио њен љубавник, тајкун који држи пола Београда. Каже да се тај зове Александар и да је толико моћан да држи у шаци комплетну полицију

– Рекао ми је да је Зорану све сместио Миломир Марић! Кад сам ја одговорио да не могу да поверујем у тако нешто, нагласио је да има доказе за све и да је Марић са својим људима у полицији наместио хапшење како би спасао ТВ Хепи. Како каже Владимир, Зоран је учешћем у ‘Задрузи’ толико дигао рејтинг ТВ Пинк да је претила опасност да се Хепи угаси. И наводно је због тога и ухапшен… – преноси наш саговорник који је, како каже, „ради личне и породичне безбедности“ инсистирао на анонимности. Према његовим речима, Владимир је сасвим убеђен да ће Зоран у наредних десетак дана бити пуштен на слободу.

– Владимир тврди да полиција и тужилаштво немају ниједан материјални доказ против Зорана или било кога другог из породице. Тврди да они немају ништа са убиством. Каже да ће Зоран сигурно бити пуштен најкасније до 10. октобра, а да ће онда, када се докаже да су невини, сви медији морати да им плате милионске одштете… – препричава извор Информера.

И од више других људи блиских породици Марјановић добили смо готово идентичне информације. Сви они такође кажу да Владимир и даље остаје при ономе што је новинарима рекао у ноћи када је Зоран ухапшен.
– Он тврди да је Јелену убио њен љубавник, тајкун који држи пола Београда. Каже да се тај зове Александар и да је толико моћан да држи у шаци комплетну полицију. Владимир нас убеђује да је тај тајкун Александар, преко власника Хепија Предрага Ранковића Пецонија, утицао на Марића да овај среди хапшење Зорана – наводи један од наших саговорника.

То је страшна неистина
Немам никакве везе са хапшењем! Владимир много боље и од мене и од свих нас зна зашто је његов син Зоран ухапшен
Миломир Марић

Владимир Марјановић јуче најпре није одговарао на позиве и поруке новинара и уредника Информера. Онда нам се јавио и само кратко рекао да, по савету адвоката, не даје изјаве за медије.

– Не могу да причам нити дајем било какве изјаве. Разумите ме. Заиста ништа не бих коментарисао у овом тренутку – кратак је био старији Марјановић.

На другој страни, Миломир Марић каже да су и до њега дошле информације да га Јеленин свекар оптужује за хапшење сина.
– Чуо сам ја да он то прича. И до мене су дошли људи који кажу да су разговарали са Владимиром и да им је он рекао да сам ја ухапсио Зорана… Наравно, то нема благе везе са истином. Немам апсолутно никакве везе са тим хапшењем. Па зар заиста ико нормалан у Србији може да помисли да то тако функционише? Као, нама пада рејтинг, па ја онда зовнем министра Стефановића или неког тужиоца и наредим им да хапсе Зорана?! Дајте, људи, будимо озбиљни… – каже Марић.

На наше питање на основу чега је пре почетка ријалитија ‘Задруга’ у Информеру најавио хапшење Зорана Марјановића, главни уредник ТВ Хепи одговара:

– То сам рекао на основу бројних разговора са Зораном Марјановићем. Он је, искрено говорећи, мени увек био најсумњивији. Пуно пута сам причао и са Зораном и са његовим оцем Владимиром и могу вам рећи да су мени увек били јако чудни. Јелену су жалили само кад би биле упаљене камере, а иначе су о њој говорили као да је нека тамо ствар, нешто што се њих много не дотиче… Зато сам рекао да би Зоран могао да буде ухапшен. Наравно, нисам имао појма да ће то заиста да се деси. И сам сам се шокирао када сам пре десет дана чуо за хапшење – наводи Марић.

Позив на ТВ дуел

Главни уредник ТВ Хепи поручио је јуче Владимиру Марјановићу да преиспита сам себе и своју савест и позвао га на ТВ дуел.

– Владимир много боље и од мене и од свих нас зна зашто је његов син Зоран ухапшен. Он зна страшну истину о зверском убиству Јелене Марјановић. Једино што ја могу да урадим јесте да га позовем да дође код мене на ТВ и да у једној емисији уживо пред милионима гледалаца рашчистимо све дилеме – апелује Марић.

Зоран у ћелији са монструмом из Раковице

Зоран Марјановић у београдском Централном затвору ћелију дели са Марком Николићем, монструмом из Раковице који је почетком јула усмртио бившу супругу и сина Михаила испред Центра за социјални рад.

Осим са Николићем, који се терети за тешко убиство, Марјановић дели ћелију и са још двојицом притвореника од којих је један оптужен за насиље у породици, а други за поседовање оружја. Марјановић је, кажу обавештени, са цимерима успоставио комуникацију и понаша се примерено.

– Зоран се понаша пристојно и прича са цимерима. Међутим, осим површног разговора, нико од њих не коментарише дела која им се стављају на терет. Сам Зоран упорно тврди да је невин и испуњава своје дужности. Не пропушта ниједан оброк, не прави проблеме, нема посебне захтеве… – тврде у затвору.

 

Извор: Информер