СРБИЈА ЈАВЉА

СКАНДАЛОЗНО ПОНАШАЊЕ ХРВАТСКИХ ПОСЛАНИКА: Тешке речи на рачун председника Вучића (ВИДЕО)

Саборски заступник МОСТ-а Миро Буљ, критикујући владајућу ХДЗ, упутио је срамне и злуруде коментаре на рачун критика председника Србије Александра Вучића о новом хрватскиом закону

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У хрватском Сабору се расправља о предлогу новог Закона о хрватским бранитељима из тзв. „Домовинског рата“ и члановима њихових породица. Из највишег врха српске власти већ су упућена упозорења да овај акт, уколико буде усвојен може озбиљно нарушити и онако крхке односе две државе. Полемика која се води у тамошњем парламенту иде томе у прилог, с обзиром на то да су изговорене више него скандалозне увреде на рачун председника Србије Александра Вучића од стране посланика МОСТ-а Мира Буља.

ЧУДЕСНО ИСЦЕЉЕЊЕ ПАТРИЈАРХА ПАВЛА: Лекари му нису дали никаве шансе, а онда се после молитве десило ЧУДО!

Наиме, саборски заступник МОСТ-а Миро Буљ, критикујући владајућу ХДЗ, упутио је срамне и злуруде коментаре на рачун критика председника Србије Александра Вучића о новом хрватскиом закону.

– Ваша је дужност зауставити изјаве вашег коалиционог партнера Милорада Пуповца, који генерала Бобетка упоређује с ратним злочинцима попут Ратка Младића и осталих. Не сме да се дозволи да нам човек споља који је председник Републике Српске, четник Вучић, упућује поруке о хрватским бранитељима – рекао је Буљ.

Како је изгледала полемика у хрватском Сабору, можете погледати у видеу.

Иначе, председник Србије Александар Вучић је изјавио синоћ да предлог Закон о бранитељима, у којем се Србија наводи као агресор, отвара Пандорину кутију, јер ће се онда овде донети још 500 закона о томе шта је урађено Србима у Јасеновцу, Олуји…

АУСТРИЈАНЦИ ОТКРИВАЈУ: „ПОДИЛАЗЕ НАС ЖМАРЦИ ОД ОНОГА ШТО СЕ СПРЕМА НА БАЛКАНУ!“

– То је за нас неприхватљиво. Волео бих да Хрвати понекад обују наше ципеле, ја се стављам у њихову позицију и разумем шта их мучи, али бих замолио да и они разумеју проблеме Срба и оно што Срби неће да прихвате – рекао је Вучић.

Како је најављено, Вучић ће почетком новембра посетити Загреб.

 

Извор: Telegraf.rs