Издвајамо Србија

ПРВИ ЗОРАНОВ ИСКАЗ: Моји родитељи нису подносили Јелену, нису хтели певачицу за снајку

Супруг Јелене Марјановић (39) открио је да су Владимир и Зорица били против њиховог брака, а сумњива је и његова изјава о томе кад ју је последњи пут видео на насипу у Борчи.

Фото: Јутјуб

Зоран Марјановић осумљичен за брутално убиство супруге Јелене Марјановић (33), открио на саслушању у полицији да његови родитељи нису желели певаљку за снајку и мајку њихових унучића, као и да су били против тога да се ожени Јецом.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Марјановић је истину о односу између Јелене и њеног свекра и свекрве открио након привођења у априлу 2016., када је после задржавања пуштен на слободу због недостатка доказа.

„Када су га питали у каквом односу су били његови родитељи и покојна Јелена, Зоран је видно узнемирен казао да Зорица и Владимир нису гајили симпатије према њој. Такође, испричао је да су поштовали његову одлуку, али да су потајно желели другу особу за снају, домаћицу која води рачуна о кући и породици, а не певаљку, која ноћу ради, а дању спава“, каже извор.

Он је на саслушању изнео низ нелогичности, а полицији је било сумњиво и то што је рекао погрешно време кад је са супругом био на насипу у Борчи.

„Није могао да прецизира време када је Јелена трчала на насипу, а он иза ње шетао са ћерком Јаном. У једном моменту је погубљено навео једно време, да би се потом исправио и рекао да је случајно погрешио“, каже саговорник.

Зоран је причао неповезано.

„У једном тренутку Зоран се заплакао и понављао да је немогуће да је његова Јеца нађена мртва у каналу, да би потом почео да прича конфузно. Рекао је да његову породицу штити религија која ће их спасити и ослободити, али инспекторима није открио на какво спасење конкретно мисли“, каже извор и додаје да је Марјановић рекао још неколико нелогичних ствари:

„Изјавио је да се Јелена пре него што је нестала чула са мајком Зорицом. Поставља се питање како је могао да зна са ким је убијена певачица разговарала ако је био далеко иза ње са Јаном?

Поред овог детаља, Зоран је испричао и да је супругу видео последњи пут када је истрчала круг, окренула се и пошла ка њима. Како ју је онда изгубио из вида ако је ишла у сусрет њему и детету? Све су то неке од нелогичности које указују да Марјановић има везе са злочином“, наводи извор.

Марјановић је неколико сати пре него што је пронађено Јеленино тело полицајцима рекао да је претражио цео насип.

„Заједно са братом и оцем претражио сам цео насип неколико пута и Јеца сигурно није тамо, постоји могућност да је упала у неку рупу“, рекао је Марјановић.

 

Извор: Српски телеграф