Издвајамо Свет

У НАПАДУ НА МАСУ У ЛАС ВЕГАСУ УЧЕСТВОВАЛО ВИШЕ СТРЕЛАЦА: Појавио се нови снимак пуцњаве (ВИДЕО)

Снимак другог стрелца који је пуцао на масу на музичком фестивалу у Лас Вегасу се појавио истог дана када је шериф округа Кларк рекао на конференцији за новинаре да он верује да је у пуцњаву било умешано више од једног извршиоца.

На питање да ли је теорија “усамљеног вука,“ коју су гурали мејнстрим медији, била тачна, шериф Џо Ломбардо је рекао да је могуће да је Стивен Падок “све ово извео сам,“ али је затим додао: “Мени би било тешко да поверујем у то.“

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У вестима које дискредитују покушај мејнстрим медија да обликују причу око овог напада, Ломбардо је рекао да истражитељи сада траже друге особе које су можда умешане.

“Да ли мислите да је све ово постигао самостално?,“ питао је Ломбардо, истичући арсенал оружја које је овај стрелац поседовао, откриће експлозива у његовом аутомобилу, и извештаје о пуцњави на више локација у Лас Вегасу. Шериф Ломбардо је додао: “Морате претпоставити да је у одређеном тренутку имао помоћ.“

Нови снимак са музичког фестивала Роуте 91 који се појавио, показује човака са јакном обезбеђења који држи нешто што изгледа као пушка, како клечи и пуца у масу, док присутни на концерту вриште “О мој Боже“ усред свеопште панике.

У видео снимку од 8 секунди, човек се појављује у доњем левом углу, цев на пушки забљешти тачно у моменту када су испаљени хици, а звук пуцња се поклапа са јачином звука у том домету, а не из домета хотела.

Овај видео може објаснити зашто су очевици на различитим локацијама у недељу увече описали необичан призор како припадника обезбеђења јуре током напада.

https://youtu.be/B7ixInjs0C4

У вестима које мејнстрим медији нису објавили, сведокиња Венди Милер, Аустралијанка која се задесила у пуцњави, рекла је да је она била у бару у оближњем хотелу Луxор са својим супругом када је видела оно што је описала као јурњава за “човеком учесником.“

Говорећи за аустралијске новине Тхе Цоуриер-Маил, госпођа Милер је река да човек пројурио кроз њен хотел након што је сишао са покретних степеница из Мандалаy Баy-а.

“Човек ког је обезбеђење јурило је носио јакну као што је њхова,“ рекла је она.

Извештај госпође Милер о човеку у јакни обезбеђења ког су јурили током напада, као исказ Аустралијанца Брајана Хоџеса о “више стрелаца“ и “мртвом чувару“ у близини његове хотелске собе поред апартмана Стивена Падока, указују на то да прича мејнстрим медија о “усамљеном вуку“ није тачна.

Сада када је полиција из Лас Вегаса коначно признала да Стивен Падок мора да је имао помоћ, коначно се можда приближавамо искреном извештавању мејнстрим медија.

Чињеница је да је то био оркестрирани, координирани напад од стране више завереника, а мејнстрим медији то покушавају да прикрију.

Видео снимак потврђује више стрелаца

Два експлозивна видео снимка такође потврђују да је више стрелаца било умешано у координирани напад, а да је прича мејнстрим медија о “усамљеном вуку“ који је деловао без мотива лаж.

Оба видео снимка показују пуцњаву која потиче са четвртог спрата хотела Мандалаy Баy, што је знатно ниже од 32. спрата за који мејнстрим медији тврде да је Стивен Падок, “усамљени вук,“ пуцао на масу користећи аутоматско оружје.

https://youtu.be/-m7X63stwf8

Већи део особља казина у Лас Вегасу је такође иступио са информацијама које указују на постојање више стрелаца и завереника умешаних у напад у Лас Вегасу. Према речима Надие Жизел, пуцњаве је било и у казину Парис.

“Ја радим тамо и не разумем зашто не говоре истину,“ рекла је она.

Камерон Еспино, који је био у продавници Мирацле Миле, такође је захтевао да зна зашто медији не извештавају о инцидентима у другим хотелима, и пријављује да је видео два стрелца.

Рене Даунс, гост хотела Беллагио, који је око 2 км удаљен од Мандалаy Баy-а, каже да су меци испаљени у предворје Беллагио-а. Она је контактирала полицију и новинске куће захтевајући да зна зашто се овај злочин прикрива и пориче.

Зашто мејнстрим медији покушавају јавности да прогурају лажну причу? Одговор је једноставан. Коропоративни медији, под контролом мале елитне олигархије, послују у име Новог светског поретка, покушавајући да заварају јавност да верују да су њихови непријатељи уствари пријатељи, а да су њихови пријатељи уствари непријатељи.

Мејнстрим медијима не одговара да је Стивен Падок деловао као део велике политичке завере. Они су активно ангажовани у прикривању ове чињенице како би могли наставити да гурају болестан и уврнути програм Новог светског поретка.

Постоји активна кампања за сејање подела и стварање хаоса у САД. Организоване групе раде у име глобалних организација са најгрознијим циљевима, пишу поједини амерички медији.

 

Извор: Wебтрибуне.рс