Србија

Јел постоји обред истеривања ђавола из Амфилохија, да не лупа глупости? Реакција Јелене Карлеуше о којој се прича

У осуди тешких речи које је на литургији у Пећкој патријаршији верницима поручио митрополит Амфилохије, учествовала је и потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић

Познато је да се фолк дива Јелена Карлеуша декларише као атеиста, па не чуди њена реакција на недавну изјаву митрополита црногорско-приморског Амфилохија да су Српкиње абортусима побиле више деце од Хитлера, Мусолинија и Броза заједно!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„РАПОРТ“ НАКОН ПОСЕТЕ БЕОГРАДУ Ердоган одржао лекцију Изетбеговићу, Вучић има задатак да „смири“ Додика

Јелена је као по обичају, без длаке на језику, оштро одговорила владики.

– Јел постоји неки обред истеривања ђавола из Амфилохија, да не лупа више те глупости? Бог ће му опростити у ког верује…наводно! – кратко, ефектно и у свом стилу одговорила је певачица коју смо упитали за коментар уочи снимања Звезда гранда.

ЗОРАНА МИХАЈЛОВИЋ: Жене су навикле да им то говоре

У осуди тешких речи које је на литургији у Пећкој патријаршији верницима поручио митрополит Амфилохије, учествовала је и потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић са којом смо разговарали уочи модне ревије у хотелу Хајат.

– Ту непримерену изјаву народ је са правом дочекао на нож. Жене у Србији су некако већ навикле да им свашта говоре, а од Амфилохија смо свашта доживели. Од опела у цркви после убиства Ђинђића па надаље. Свако је власник свог тела, ваљда смо превазишли то питање. У свету се давно превазишло.

– Жене треба и имају право да бирају када и да ли ће остати у другом стању, а ја сам с друге стране за оно што се зове превентива – рекла је она и додала да је већи проблем у Србији пораст малолетничких трудноћа, те да су „девојке младе и треба их едуковати о њиховом будућем животу“.

Да подсетимо, Амфилохије, рођени Ристо Радовић, оптужио је Српкиње да су чедоморке.

ШОЈГУ ИМА САМО ЈЕДНУ ЖЕЉУ: Ево кога и шта жели да види кад дође у Београд

– Оне у својим утробама побију за једну годину више деце него што су побили Мусолини и Хитлер и Броз и ови који су овде на Косову и Метохији. А хоћете да као народ имамо благослов Божји – поручио је Амфилохије.

 

Извор: Telegraf.rs