Занимљивости Издвајамо

ЗБОГ ЊЕ ПОПОВИЋУ НИЈЕ БИЛО ДОБРО: Ова девојка је оставила чланове жирија ЗВЕЗДА ГРАНДА без речи, посебно мушке (ВИДЕО)

Моника Ивкић одушевила је жири “Звезда Гранда”, гласом, али и стасом.

Моника Ивкић (Фото: Јутјуб)

Атрактивна девојка покупила је бројне комплименте на рачун певања, али нико није могао да одоли, а да не прокоментарише њен изглед. Сви у студију остали су без текста када се на сцени појавила Моника.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Иначе, девојка је рођена у месту Градачац у Босни, а тренутно живи у Бечу.

– Ретко се деси да неко ко тако добро озгледа, да тако добро пева, и да плус на све то има и емоцију и харизму и да још може да прича са нама овде, а да се није се одузео од треме. Ти си неко ко је рођен за овај посао и жао ми је што си чекала до 27 година да се појавиш овде. Са друге стране, ти си млада – рекла је одушевљена Јелена Карлеуша. Марија Шерифовић је такође имала само речи хвале.

Моника Ивкић (Фото: Јутјуб)

– Девојка разваљује како пева, разваљује – рекла је Шерифовићева. Саша Поповић и Драган Стојковић Босанац нису скидали поглед са атрактивне девојке.

– Овако, Босанчице моја, ја мислим да је вечерас финале и ти си победила – рекао је Босанас. Марија је имала само једну замерку. Наиме, она је рекла Моники да треба пажљивије да бира песме, а на крају су се њих две договориле да ће Шерифовићева бити та која ће такмичарки бирати нумере. Јелена се убацила и додала да сви они којима Марија бира песме прођу сјајно и стигну до финала “Звезда Гранда”.

Моника Ивкић (Фото: Јутјуб)

Погледајте наступ Монике Ивкић на 1:02:55:

 

 

Извор: А.К./Ало.рс