Русија Свет

АМЕРИ У НЕВЕРИЦИ! Руски пуковник открио у каквом је стању армија САД – Не схватају да греше! Приближавају се критичној тачки….

ПУКОВНИК Виктор Баранец говорио је о стварном стању ствари у америчкој војсци, која себе назива најјачом на свету. Испоставља се да се „непобедива“ војска дуго суочавала са кризом.

Држава оружаних снага САД-а се недавно приближила критичној тачки. Већина војне технике је застарела, а самим тим и у квару. Нема довољно ресурса за извршавање задатака постављених од стране команде, па се јединице смањују.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Не постоји ништа што би подржало војску. Упркос томе, Американци и даље себе сматрају „непобедивим“ и чак ни не схватају да греше. Баранец је америчку војску упоредио са човеком чија је једна рука пуна снаге, а друга виси због дистрофије. Можете то размотрити на примеру једног слепог ока и ноге која се креће штаком.

– Што се тиче броја оружја, Сједињене Државе знатно заостају за Руском Федерацијом, која показује напредну технологију која је модернизована у последњих 10 година. Американци схватају да сав отпад мора бити одбачен, па опскрбљују своје савезнике у Европи – рекао је пензионисани пуковник.

 

 

 

 

 

 

Извор: Новости.рс