Издвајамо Србија

НИКОЛА ТЕСЛА НИЈЕ УМРО ОД СТАРОСТИ? Ово је тајна која се крије!

Никола Тесла (Фото: Јутјуб Universe Inside You)

Ово је тајна која се крије: Никола Тесла није умро природном смрћу, њега је убио двоструки агент
Никола Тесла је био један од највећих и најталентованијих људи који су икада живели на Земљи.

Укратко, Тесла је био необичан, интуитивни и креативни геније који је, између осталог, изумео наизменичну струју (која напаја модерни свет) и радио (који је лажно приписан Марконију).

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Тесла је називан „оцем физике“, „човеком који је изумео 21. век“ и „свецем заштитником модерне струје“.

Већи део живота, он је покушавао свету да омогући бесплатну енергију, за коју је замишљао да би могла бежично да се емитује кроз ваздух или саму Земљу без потребе за далеководима, али никада није успео да прикупи средства за финансирање свог сна.

Познато је да је Тесла изумео или развио многе електричне и електронске уређаје који су били деценијама испред његовог времена и који су веома занимали војску САД. Тесла је завео укупно 300 патената у 25 држава.

Према званичној причи, Тесла је умро од старости, али неки тврде да није баш било тако.

Ерик Бермен је открио да је његова бивша девојка у ствари ћерка бившег нацистичког СС команданта, Отоа Скорценија, те да га је једном приликом и упознао, пошто је Скорцени радио у САД као тапетар, што му је омогућила ЦИА након Другог светског рата.

Бермен је од Скорценија добио признање на самрти, али и пуну кутију фотографија које потврђују његове тврдње.

Поред других значајних признања, Скорзени је Бермену саопштио да је он лично угушио Теслу 6. јануара 1943. године уз помоћ колеге нацисте, Рајнхарда Гелена. Тесла је тада имао 86 година.
Према Скорзенијевим речима, он и Гелен су навели Теслу да им исприча све детаље о својим значајнијим открићима. Они су након убиства украли сав садржај из Теслиног сефа и доставили га Хитлеру (Наравно, војска САД је дошла у посед ових докумената за време пројекта Спајалица на крају рата).

Ото Скорзени је био Хитлеров телохранитељ и убица, један од многих нациста који су завршили у САД након Другог светског рата. Многи нацистички научници су касније радили за НАСА-у, ЦИА-у и друге тајне службе САД.

Иако је наводно умро 1975. године у Шпанији, Скорцени се поново појавио 1999. године. Ото Скорцени је описао како је помогао Хитлеру да побегне у Аустрију авионом којим је управљала Хана Рајч.

„Хитлер није починио самоубиство“, испричао је Скорзени. „Његов двојник је упуцан, а анализа зуба је показала да то није био Хитлер. Американци су заташкали ту чињеницу, забринути да би права истина могла разљутити Русе“.
Никола Тесла је рођен 10. јула 1856. године као Србин у Смиљану у Лици, тада српској провинцији у Аустроугарском царству, а данашњој Хрватској. Пре Првог светског рата, Смиљан се налазио на граници са Аустроугарским царством.

Син српског православног свештеника, касније архиепископа, добио је прилику да учи о разним темама из разних књига које су се налазиле у личној библиотеци његовог оца. Он је као младић ишао са својим оцем у Рим, где је имао прилику да проучи мање познате радове у научним архивама Ватикана.

Након завршетка студија инжењерства и физике на Политехничком институту у Грацу, Аустрија, Тесла се уписао на Универзитет у Прагу. Он је већ као јако млад показао урођену способност да решава механичке и научне проблеме, посебно из области електрике и примене у производњи струје.

Након што је радио у подружницама Едисон Телепхоне Цомпанy у Будимпешти, Паризу и другим градовима широм Европе, Никола Тесла је отишао у Америку да упозна човека који га је првобитно и запослио – Томаса Едисона.

Рад за Едисона је био тежак (пошто Едисон није испуњавао своја финансијска обећања), али Тесла је убрзо пронашао подршку за своја истраживања, развојне пројекте и проналаске.

Спонзори попут Џона Пијерпонта Моргана (Ј.П Морган), Џорџа Вестингхауса и Џона Џејкоба Астора били су међу онима који су видели прави потенцијал у Теслином младом, предузетничком духу, који ће донети капитал својим технолошким открићима из области електрике, бежичне комуникације и физике.

Према званичним документима, Никола Тесла се у Америку доселио 7. априла 1882. године у 25. години, иако се већ неколико пута нашао тамо седамдесетих година 19. века, сарађујући са Едисоном.

Тесла је у Њујорк дошао као „радник“, иако се на крају испоставило да је постао врсан проналазач, коме се приписује око 700 патената.

Његова силна технолошка открића су привукла пажњу оних жељних светске доминације и супериорности.

Нажалост, многи Теслини изуми су украдени и касније искоришћени за стварање оружја.

Такође, многи Теслини патенти доспели су у руке нациста пре и за време светских ратова. Као резултат тога, Тесла је често наилазио на спорове око права на патенте.

Иако је успео да добије већину спорова, његова технологија је више пута украдена и продата немачким нацистима, али и другим страним властима, тако да никад није остварио финансијски успех који је заслужио.

У време своје смрти (или убиства, како каже Скорзени), 6. јануара 1943. године, Тесла буквално није имао ни динара.

Он је на православно бадње вече пронађен у кревету, обучен у свечано црно одело, са рукама прекрштеним на грудима. Прича се да је знао шта га чека, те је зато обукао свечано црно одело пре смрти. Велика је то лаж чак и за велике умове као што је т био Никола Тесла.

То је прави и једини доказ да је Тесла убијен и да су га његове убице, Ото Скорзени и Рајнхард Гелен, преобукле и оставиле у кревету. Разлог? Теслини успеси нису прошли незапажено од стране многих индустријских капиталиста и светских власти.

Заправо, већи број његових изума је развијен кроз тајне владине програме који су почели убрзо након открића наизменичне струје, електромагнетне енергије, електричних мотора, генератора, калема, радио преноса, уређаја за уштеду енергије и технологија за бежични пренос.

Пошто је Тесла био исувише заузет истраживањем у лабораторијама, његове финансијске и правне послове је обављао његов најближи сарадник, Џорџ Х. Шерф.

Шерф је често саветовао Теслу у вези спорова, уговора, понуда и финансијских послова.

Шерф је био уз Теслу током свих његових успона и падова, често тражечи кредите за Теслина истраживања.

Пред крај своје каријере, Тесла је избачен из Валдорф-Асторије, где је боравио дуги низ година, због дуга који је превазишао 20.000 долара, што је тада била огромна сума новца.

Док је Тесла радио на тајним владиним пројектима у Колорадо Спрингсу, Шерф је водио Теслине послове. Убрзо је започела изградња торња за бежични пренос енергије (Ворденклиф) уз помоћ новца који је уложио Ј.П. Морган.

Када је Морган открио да ће торањ емитовати бесплатну струју и радио таласе, отказао је пројекат и наредио да се торањ уништи. Морган није смео да дозволи да Американци добију бесплатну струју, телевизију и радио.

Тесла је био веома разочаран када је чуо вести, али је наставио да ствара нове проналаске.

Међутим, Тесла није ни био свестан да му неко ради о глави.

Његов асистент, Џорџ Шерф, био је повезан са компанијом Унион Сулпхур Цо, чији је власник био немачки хемичар.

Ко је био Џорџ Шерф? Не постоје никакви веродостојни докази да је Џорџ Х. Шерф рођен у САД од краја 19. века до 1925. године, али Џорџ Шерф је био асистент и рачуновођа Николе Тесле.

Да ли је могуће да је Шерф рођен у Немачкој и да ли би откривање његовог порекла дало неке информације?

Укратко, Ото Скорзени је тврдио да је Џорџ Х.В. Буш у ствари Џорџ Х. Шерф млађи, син рачуновође рођеног у Немачкој и Теслиног помоћника, Џорџа Х. Шерфа старијег.

Скорзени је након овог шокантног открића извадио пуну кутију својих личних слика, почевши да их објашњава Берману, једну по једну.

Међу њима се нашла и једна фотографија младог Скорзенија у нацистичкој СС униформи, на којој је стајао покрај Адолфа Хитлера. Затим су ту биле фотографије Рајнхарда Гелена, др Јозефа Менгелеа („анђела смрти“) и Мартина Бормана (Хитлеровог помоћника и СС убице).

Ерик Берман је 17. јануара 2006. године објавио следеће:

„Скорзени је умро 31. децембра 1999. године. Његово тело је кремирано, а ја сам видео пепео и поседујем копију умрлице. Он је након рата помогао Џорџу Бушу да оснује ЦИА-у путем операције Спајалица и организације ОДЕССА. Више од 50.000 нацистичких ратних злочинаца, не само научника, доведено је у Америку након рата“.

Kada je upitan zašto je Skorzeni poverio ove informacije baš njemu, Berman je odgovorio:

„Ja sam se zabavljao sa njegovom ćerkom. On je znao da sam Jevrej. Znao je da sam iskren i pošten momak i da ću se potruditi da se sazna za ove ratne zločine. On je bio prevaren od strane Džordža Buša za velike sume novca. Ovo je na neki način njegova osveta“.

Када је упитан зашто је Скорзени поверио ове информације баш њему, Берман је одговорио:

„Ја сам се забављао са његовом ћерком. Он је знао да сам Јевреј. Знао је да сам искрен и поштен момак и да ћу се потрудити да се сазна за ове ратне злочине. Он је био преварен од стране Џорџа Буша за велике суме новца. Ово је на неки начин његова освета“.

У биографском чланку о Николи Тесли из 2006. године, који је написао Дастин Волас, написано је следеће:

„Југословенска влада у егзилу је позвана да посети Теслу на јесен 1942. године. Међутим, посетила га је секретарка Шарлота Музар. Она га је затекла у таквом стању да је мислила да неће доживети јутро.

 

Када је упитан зашто је Скорзени поверио ове информације баш њему, Берман је одговорио:

„Ја сам се забављао са његовом ћерком. Он је знао да сам Јевреј. Знао је да сам искрен и поштен момак и да ћу се потрудити да се сазна за ове ратне злочине. Он је био преварен од стране Џорџа Буша за велике суме новца. Ово је на неки начин његова освета“.

У биографском чланку о Николи Тесли из 2006. године, који је написао Дастин Волас, написано је следеће:

„Југословенска влада у егзилу је позвана да посети Теслу на јесен 1942. године. Међутим, посетила га је секретарка Шарлота Музар. Она га је затекла у таквом стању да је мислила да неће доживети јутро.

Како је Скорзени објаснио Берману, Тесла није умро природном смрћу, већ су га он и Рајнхард Гелен угушили 6. јануара 1943. године.
Пре убиства, Скорзени и Гелен су разговарали са Теслом о његовим најнапреднијим технологијама, а затим украли планове за његове најбоље и најтајније изуме.

Да ли су њих двојица била „два владина агента“ о којима пише Дастин Волас? Време посете Џорџа Шерфа је такође сумњиво.

Скорзени је Берману такође навео свој алијас (који није поменут ради заштите Скорзенијеве ћерке), али и алијасе Рајнхарда Гелена (Хенк Јановиц) и др Јозефа Менгелеа (Стивен Рабел).

Берман је истражио Скорзенијеве тврдње и контактирао министарство правде САД како би их обавестио да се нацистички шпијуни налазе у обавештајним агенцијама САД, конкретно у ЦИА-и.

„Желео сам да доведем ове нацистичке убице пред лице правде“, рекао је Берман. „Када сам им рекао све што сам сазнао, речено ми је да ме је неко преварио и да су сви ти људи мртви“.

Фото: Јутјуб

Извор: Webtribune.rs