Свет

МОБИ: Агенти ЦИА су ми тражили да ширим информације о ТРАМПОВИМ ВЕЗАМА СА МОСКВОМ!

Популарни амерички музичар Моби изјавио је у интервјуу за радио-станицу ВФПК да су агенти ЦИА тражили од њега да на друштвеним мрежама шири информације о везама америчког председника Доналда Трампа с Москвом. Музичар се, такође, пожалио да Конгрес САД још није позвао на одговорност Трампову администрацију.

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Убрзо након инаугурације Доналда Трампа популарни продуцент и диск џокеј Моби писао је на друштвеним мрежама да има „инсајдерске информације“ о везама америчког председника с Москвом. У недавном интервјуу за радио-станицу ВФПК поново је изнео исте тврдње.

Он је испричао да је на концертима био у прилици да се среће с „пријатељима из обавештајних служби“, „актуелним и бившим агентима ЦИА“, који су били забринути у вези с актуелним шефом Беле куће и називали га „руским агентом“.

– Због тога су ми пренели којекакве информације и рекли ми: ’Слушај, имаш велики број пратилаца на социјалним мрежама, више него ико од нас, да ли би могао ова сведочења да објавиш тамо – признао је Моби.

Он каже да не зна какве су реалне размере „завере“ америчког председника с Русијом, али да, ипак, постоји мноштво доказа „о погубној сарадњи Трампове администрације с Русима“.

Моби је додао да му је жао што Конгрес САД још није позвао актуелног председника и његово окружење на одговорност. Он се надао да ће се конгресмени заинтересовати за сведочанства о могућим везама извршне власти и „непријатељске државе“.

– Све је то веома забрињавајуће и постаће још мрачније. Због тога што су дубине бизниса породице Трамп, њихове везе с организованим криминалом, финансирањем тероризма, руским олигарсима – прави мрак. Мислим да треба да вежемо сигурносне појасеве и да чекамо- рекао је Моби.

 

Извор: rs.sputniknews.com