Србија

ШОК! Да ли је ово разлог што Марјановићи ћуте?

Фото: Јутјуб

Зорана Марјановића, који је осумњичен за убиство супруге Јелене, нико од пријатеља нити његових ближњих неће да брани пред тужилаштвом нити судом?

Породица Зорана Марјановића и његови пријатељи не желе да излазе пред тужилаштво и дају исказе који би на крају пореметили Зоранову одбрану, сазнаје Блиц.

Према речима њиховог извора, једини сведок којег је предложила одбрана Зорана Марјановића јесте његова снаја, иначе дугогодишња девојка његово брата Милоша, а чије ће испитивање бити заказано ове недеље.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Нико од осталих чланова породице Марјановић не жели да прича пред тужилаштвом о дану када је Јелена нестала и убијена, а камоли о односима у кући са Јеленом. Такође, ни њихови пријатељи не желе да износе детаље везане за њихове односе- прича извор Блица близак истрази у случају убијене певачице Јелене Крсмановић.

Контрадикторне изјаве Марјановића

Како објашњава, на одлуку Марјановића да не стану у одбрану њиховог сина и брата Зорана, утицале су многе контрадикторне изјаве Владимира Марјановића, али и осумњиченог Зорана, као и страх да би могли да се одају ако кажу само једну погрешну реченицу.

Међутим, једино ко је пристао да изађе пред тужилаштво и изнесе детаље везане за 2. април 2016., када је убијена Јелена, јесте Милица Марјановић, девојка која се за Зорановог брата Милоша удала недељу дана пошто је Зоран завршио у притвору због сумње да је с девет удараца оштрим предметом убије Јелену. Ипак, њено испитивање неће много утицати на одлуку тужилаштва и суда да Зоран изађе из затвора.

Испитивање сведока има најмању доказну снагу у односу на вештачења, анализе… Самим тим, ни њено испитивање неће буквално променити ништа када је у питању останак Марјановића у затвору- објашњава саговорник.

Како каже, њено сведочење мора бити у складу са доказима које тужилаштво има.

-Због њене превелике блискости са Марјановићима, доводи се у питање да ли ће и колико њена изјава коју да пред тужиоцем бити веродостојна. Ако се испостави да је слагала на саслушању, против ње ће онда бити покренут кривични поступак- наглашава овај извор.

Милица и њена мајка једине виделе Јеленино беживотно тело

Од Милице Марјановић очекује се да исприча пред Вишим тужилаштвом детаље везане за Јеленино убиство и нестанак, али и о односима убијене певачице са осталим члановима породице.

После убиства Јелене Крсмановић, Милица и њена мајка биле су једине које су виделе певачицино беживотно тело. Милица МАрјановић била је и на списку од девет сведока који су се налазили у кривичној пријави подигнутој против Зорана Марјановића 15. септембра прошле године, коиј би требало да буду саслушани у Вишем јавном тужилаштву у случају који се води против њега.

Извор: Blic.rs