Издвајамо Србија

БРАВО ДУБРАВКА! ТО ЈЕ ПРАВА СРПКИЊА: Српска глумица одбила да глуми лезбијку!

Улога коју Дубравка Мијатовић игра у „Ургентном центру“ рађена је по лику докторке Кери Вивер из серије „Е.Р.“, која је хомосексуалне оријентације. Глумица је захтевала…

Улога коју Дубравка Мијатовић игра у „Ургентном центру“ рађена је по лику докторке Кери Вивер из серије „Е.Р.“, која је хомосексуалне оријентације. Глумица је захтевала да се тај део серије промени.

Фото: Јутјуб

Снимање друге сезоне „Ургентног центра“, која је рађена по америчкој серији „Е.Р.“, увелико траје. Ни снимање овог серијала није могло да прође без проблема, а један је направила Дубравка Мијатовић. Она у серији игра докторку која води рачуна о специјализантима, а која је у оригиналној верзији серије хомосексуалне оријентације. Дубравка је захтевала да се из серије избаци да њен лик воли жене.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Када је прочитала сценарио, Дубравка је имала само један захтев – да се не открива које је сексуалне оријентације њен лик. У сценарију је јасно откривено да је докторка коју игра лезбијка, што она није желела да глуми. Покушали су да је убеде да се сценарио не мења, али је она остала доследна свом ставу. После дужег убеђивања редитељ је прихватио да се Дубравкина улога измени, тако да у серији неће бити откривено да докторка коју игра воли жене – рекао је извор близак продукцији која ради ову серију.

Глумица се није оглашавала у вези са овим тврдњама, па остаје да видимо да ли ће се у серији открити сексуално опредељење глумице.

 

 

Извор: alo.rs / Блиц