Издвајамо Србија

ЛУЧИЋ: Вучић је Сорошев човек! Тачи је убио Харадинајевог брата и Србија то мора да искористи, ево како! (ВИДЕО)

Гост емисије „Интервју“ био је господин Дејан Лучић, наш најпознатији писац шпијунских романа и стручњак за геополитику.

Дејан Лучић је председник Српског комитета 300 и човек који зна све о тренутним плановима светских сила и обавештајних служби, али и о нашој улози у свему томе.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Господин Лучић каже да неће бити разграничења нити поделе Косова, јер највеће силе то неће, Путин је преко Захарове послао јасну поруку да се поштује Резолуција 1244, а Вучић је направио грешку када се излетео да га Меркел подржава, што је Ангела одмах демантовала, рекавши да нема промена граница на Балкану.

Он тврди да би Вучић морао да се окрене Нетанјахуу, кога као и Путина саветује Хенри Кисинџер, али иако му је пружена шанса, он то не сме јер је Сорошев човек.

Нетанјаху је послао сигнал, када је јасно рекао да су Срби и Јевреји стари суседи, те тако потврдио оно што говори наш историчар Јован Деретић, којем се будале подсмевају, наводи Лучић.

Питање је времена када ће Русија стиснути Балкан а Вучић тврдњама да Србија никад више неће ратовати већ све решавати договором ставља Србију у положај проститутке, уместо да гурне Албанце на Албанце, односно Шиптаре на Шиптаре, уз помоћ обавештајних служби. Тачи је убио Харадинајевог брата и то би требало искористити, те направити раздор међу Шиптарима на Косову, тврди наш стручњак.

Лучић се дотакао и светске политике, те наводи да ниједан Американац не би кренуо у Трећи светски рат да погине за своју домовину, јер у САД има врло мало правих Американаца, док би сваки Рус погинуо за своју земљу.

Он каже да САД имају своје Косово а то је Калифорнија, где већином живе хиспањолци, те да имају сва права да се отцепе, али Американци то не би дозволили, побили би их.

Шта је још рекао Дејан Лучић погледајте у видеу:

 

 

Извор: Србија јавља