Издвајамо Регион

ВУЧИЋ РАЗБЕСНЕО ХРВАТЕ: Видим да сам популаран у Хрватској, али нећу се кандидовати за председника!

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Председник Србије Александар Вучић данас је иронично прокоментарисао да види да му драстично расте популарност у Хрватској, али и послао “умирујућу” поруку хрватским грађанима да не брину, јер се тамо неће кандидовати

Председник је у Шиду, упитан шта мисли о појединима из опозиције који су, како је пренео један београдски лист, рекли да би прихватили и Анту Павелића, ако је против Вучића, одговорио:

Loading...

– Ако би прихватили и Анту Павелића, нека прихвате и Анту Павелића… Колико их се до сада ту скупило већ на листи… Нека прихвате кога хоће.

Додао је да је видео да је много популаран у Хрватској, а да је у Глини, на Томпсоновом концерту, био најпопуларнији.

– Викали су ”Вучићу педеру” гласније него било ко други. Тад сам схватио да моја популарност у Хрватској драстично расте – рекао је Вучић у кроз смех им поручио да се не брину, јер неће тамо да се кандидује.

– Али, видим да је ”Вучићу педеру” постала омиљена песма међу наследницима хрватских бојновника… Много су храбри и јаки, кад то вичу ”то све сипа и пршти” – приметио је.

Говорећи о опозицији, Вучић је рекао да је суштина у томе да се не може побеђивати без политике и садржаја, већ само критиком.

– Не можете да побеђујете тако што затварате фабрике, а онда критикујете оне који их отварају. Не можете да будете против свега на КиМ, а сами сте им дали печат на коверат косовске независности. Кад год вас питају шта је решења – немамо решење, само смо против онога што Вучић ради – приметио је.

 

Извор: Тањуг

Loading...
loading...
loading...