Издвајамо Србија

Немању Матића људи ТОЛИКО ВОЛЕ, да је Никола из Црне Горе урадио нешто невероватно

Фото: Јутјуб

Немања Матић је дивним гестом одушевио читаву планету, пошто је уплатио 70.000 евра како би мали Душан Тодоровић (4), који је ујединио Србију, могао да се оперише у Барселони.

Везиста Манчестер јунајтеда и репрезентативац Србије је прошле недеље позвао Дукијевог оца и питао га колико је новца неопходно за операцију карцинома надбубрежне жлезде. Када је добио одговор, уплатио је износ који недостаје, али ту није био крај његовим делима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Пошто је новац уплатио у суботу, гарантовао је својим именом у болници у Барселони, па је мали Душан примљен два дана пре него што је цео износ легао на рачун.

Тако је зарадио дилвљење целе планете, те су му многи путем друштвених мрежа одавали признање на невероватном гесту, којим је само показао колико је велики човек и колико је обожаван.

Људи су му се дивили и пре овог геста, па ће тако заувек остати убележено да се младожења Никола Кадовић у Црној Гори пре два месеца чак и оженио носећи његов дрес. Сам Матић је био одушевљен тим гестом, толико да му се обратио путем видео поруке и тако само показао да стоји чврсто на земљи упркос успешној каријери.

Тада је брачном пару јасно поручио:

– Хоћу да вам честитам и да пожелим срећан брак. Надам се да сте уживали на венчању, видео сам слике. Никола, одело ти је било фантастично. Желиим вам пуно среће и уживајте заједно – навео је тада Матић.

 

Извор: Б.О./Блиц