Издвајамо Србија

АНА СЕВИЋ СЕ ОГЛАСИЛА: У име Дарковог и мог детета, МОЛИТЕ СЕ ЗА ЊЕГА! (ФОТО)

Фото: Јутјуб

Певач Дарко Лазић доживео је у уторак ујутро тешку саобраћајну несрећу после које се доктори у КБЦ Земун непрекидно боре за његов живот

Лазићева бивша супруга Ана Севић огласила се још једном са љутитом поруком за све оне који шире погрешне и непроверене информације о његовом здравственом стању.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– У име Дарковог и мог малолетног детета, Даркових родитеља и моје маленкости, замолићу медије да престану да преносе информације из „проверених извора, наводних менаџера“, које нарушавају пре свега Даркову приватност и било какву моралну етику. Нико сем директора КБЦ Земун нема право, нити овлашћење да даје било какве информације о Дарковом стању, нити је упућен у исто – написала је Ана.

Фото: Инстаграм принтскрин/Ана Севић

 

Она је такође истакла да ће сви који буду уносили немир и ширили панику у породици својим објавама бити тужени због ширења лажи.

– Хвала медијим који ће праве информације искључиво добијати од директора здравствене установе када за тим буде било потребе. Молите се за Дарка, то је сада једино битно – била је јасна Севићева.

 

 

Извор: srbijadanas.com/informer.rs