Издвајамо Србија

ЂУРИЧКО УДАРИО НА ПРЕДСЕДНИКА: Нису сви Срби глупи, не верујемо ти!

Могуће је да Вучић није свестан и да не примећује да је тренутно и председник и премијер и координатор свих служби безбедности и председник кућног савета и свих одељенских заједница, али ја сам свестан и сви виде да је ово диктатура, рекао је глумац Никола Ђуричко у интервјуу магазину НИН.

Коментаришући примедбу да се највише буне они којима најмање фали, Ђуричко је навео као пример Лебане. „Кад тамо стигнеш прво видиш умрлице, срце да да ти стане од туге и неправде. Ту је једна од најнеразвијениојих општина Имају стопу 70 одсто и скоро сви су гласали за Вучића јер мисле кад год смо били опозиција општина је остајала неразвијена. Нећемо више то да радимо. Ми ћемо бити најпознатија оптина по СНС-ству. Онда ћете можда и нама отворити неку фабрику“, каже Ђуричко.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Најгоре од свега је што ова власт на тај начин ломи кичму људима, гладни су и морају да пристану да се одрекну привилегаије да слободно говоре и бирају. Зато је имам обавезу да гласно говорим да ово јесте диктатуреа, рекао је Ђуричко.

 

Извор: Данас