Издвајамо Србија

БИЗНИСМЕН ПОЗНАТ ПОД НАДИМКОМ ЕСТРАДНИ КРАЉ ЖЕЛИ ДА СПАСЕ ДАРКА: Лечење се наставља у иностранству?!

Фото: Јутјуб

Помоћ за породицу популарног певача.

Један бизнисмен који живи у Швајцарској намерава да плати лечење у тој земљи за певача Дарка Лазића, који је тешко повређен у саобраћајној несрећи, пише дневни лист „Курир“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Након саобраћајне несреће коју је популарни фолкер доживео прошле недеље, он се налази у КБЦ „Земун“, а лекари су низом операција стабилизовали његово тешко стање.

Пословни човек који, наводно, жели да помогне певачу и његовој породици јесте Мерсед Хаџић, звани Мирсо Швајцарац, у Босни познат и под надимком „естрадни краљ“ који је између осталог и менаџер Аце Лукаса. Он је спреман да плати колико год је потребно да се Лазић комплетно опорави.

– Мирсо је велики и племенит човек. Њега сви музичари и певачи поштују и цене. Певачи се утркују ко ће код њега да пева у клубу јер је максимално коректан и увек испоштује договор. Многи певачи и певачице са естраде имају уговор са њим, а то је случај и са Дарком, који је недавно с Мирсом такође потписао уговор о дугогодишњој сарадњи. Чим је сазнао за несрећу, Мирсо је позвао Лазићеве родитеље, понудио финансијску помоћ и предложио да плати лечење у најбољој и најскупљој болници, не само у Швајцарској него било где у свету. Њему није важно колико ће то да кошта и спреман је да ангажује најбоље стручњаке само да Дарко кога зове мали, поново буде онај стари – тврди извор, а ова сазнања потврдио је и Хаџићев рођак, који није желео да буде именован у медијима.

– Дарко нам је веома близак. Од првог тренутка смо у контакту са његовом породицом. Дарко је много добар дечко, велики професионалац и ово је само једна животна ситуација коју треба да преброди – рекао је он.

 

 

Извор: Курир/srbijadanas.com