Издвајамо Свет

БРИТАНЦИ ПРИЗНАЛИ: Државе повлаче признања Косова! Приштина ПАНИЧНО реаговала ИДИОТСКОМ изјавом! (ФОТО)

Самозвани “амбасадор” Велике Британије у Приштини Руаири О’Конел изјавио је данас да су неке земље повукле признање лажне државе Косово, али је његове тврдње као нетачне одбацило тзв. “Министарство иностраних послова Косова”

– Нажалост, неке су земље повукле признања Косова. Не мислимо да има неког разлога за то. Косово испуњава све критеријуме да буде независна држава. Ми смо признали Косово као независну и суверену државу – навео је британски амбасадор на Фејсбуку.

Реаговао је потом шеф кабинета самозваног министра спољних послова Косова Јетљир Буберај који је тврдње Британца одбацио као нетачне.

– Ми смо у контакту са Америчким државним секретаром са којим имамо сталне контакте, такође и са међународним партнерима, то апсолутно није тачно – казао је Буберај.

Mirë me dal pak nga Prishtina. Dobro da izadjem iz Prištini.

Geplaatst door Ruairí O'Connell op Woensdag 9 augustus 2017

Он је додао да “у случају да нека земља повуче признање “Косова”, његово “спољних” послова у Приштини о томе одмах добија обавештење”.

Последњих месеци је десет држава повукло признање лажне државе Косово, медју њима су Либерија, Бурунди, Гвинеја Бисао, Сао Томе и Принципе, Суринам, Унија Комора, Гана, Гамбија, Доминика и Гренада.,

 

Извор: srbijadanas.com/Телеграф

Loading...
Loading...