Издвајамо Србија

ЛЕКАРИ ОДЛУЧИЛИ: Дарко Лазић мора ПОД НОЖ! Познат датум ОПЕРАЦИЈЕ

Певач Дарко Лазић комуницира са породицом која му свакодневно долази у посету, као и са медицинским особљем. Његов организам је стабилизован, па је одређен датум операције ноге.

Дарко Лазић се успешно опоравља од повреда које је задобио у саобраћајној незгоди која се десила 23. октобра. Он је тренутно у стабилном стању и спреман је за операцију кука која ће бити обављена у среду 7. новембра.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Тим лекара који лечи Дарка задовољан је како тече опоравак. Певач је стабилно, комуницира са породицом која му свакодневно долази у посету, као и са медицинским особљем. Жали се на болове у нози, али је то нормално у његовом стању. Прима одређене терапије које су му преписане и слуша шта му лекари говоре. Како му је организам сада боље, спреман је за операцију која ће бити обављена у среду. Њему ће оперисати кук и бутну кост. Лекари се надају да ће све протећи у најбољем реду јер нема назнака да би могло другачије да буде – каже избор из КБЦ Земун, где се тренутно налази Лазић.

Дарко, иначе, све време тражи да види девојку Марину Гагић чије присуство му веома прија и она га увек опрасположи. Даркови отац и мајка, Милан и Бранка, свакодневно одлазе у КБЦ Земун, а некада се деси да дођу и ујутру и увече.

– Милан и Бранка су веома забринути за сина и у овом тренутку се моле да са њим буде све како треба. Они у болницу долазе углавном ујутру, али се деси да дођу и увече како би проверили како је њихов син. Доносе све што му је потребно и са лекарима разговарају о певачевом стању. Сви им говоре да је Дарко стабилно и да су задовољни како се опоравак одвија. Свакако код пацијената какав је Дарко није могуће давати прецизне прогнозе како ће се стање одвијати, али је један од лекара дао породици наду да постоји шана да Дарко петнаестак дана после операције буде пуштен из болнице – додаје извор.

Недавно се за београдске медије огласила и Даркова девојка Марина Гагић.

– Дарко осећа бол, али би га много више болело да није стално на лековима. Само још да му оперишу ту напуклу кост на десној нози и све ће бити супер – рекла је пре неколико дана Марина.

Подсетимо, певач је 23. октобра ујутру доживео тешку саобраћајну незгоду када се четири пута преврнуо колима и завршио на ливади поред пута. Томе је претходило кочење због ког је полиција утврдила да није заспао за воланом, већ да је возио брзином од 150 километар ана сат. Певач је три сата после несреће имао више од 1, 39 промила алкохола у крви. Он је први пут оперисан два дана након дуеса, 25. октобра, када му је извађена слезина и заустављено унутрашње крварење.

 

Извор: srbijadanas.com/Блиц