Издвајамо Регион

ПАКЛЕНИ ПЛАН САРАЈЕВА: Додиковом обезбеђењу не дају да уноси оружје у Председништво! Шта му то спремају?

Дирекција за координацију полицијских тела БиХ обавестила је председавајућег Председништва БиХ Милорада Додика да ниједна полицијска агенција, сем припадника Дирекције, не може да уноси оружје у зграду Председништва БиХ

Коментаришући ту вест, Додик је рекао да неће одустати од тога да га чува полиција Републике Српске, јер, како је рекао, неће да буде „глинени голуб“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је за бањалучку АТВ потврдио да је на службени мејл његовог шефа кабинета стигао акт Дирекције за координацију полицијских тела БиХ којим га обавештава да ниједна полицијска агенција, изузев припадника Дирекције, у зграду Председништва БиХ не може уносити оружје.

– Полицијски службеници Дирекције за координацију полицијских тела БиХ неће дозволити улазак наоружаним припадницима других полицијских агенција у зграду Председништва БИХ – наводи се у саопштењу директора Дирекције Мирсада Вилића.

Подсетимо, раније је било упозорења да Додика желе да ухапсе у Сарајеву и да мора добро да се пази.

– Мора Додик да се пази и нек се држи српског дела Сарајева, нек тамо отвори канцеларију и видео-линком нека држе састанке. Не сме нигде да оде где га неће бранити озбиљне и оспособљене полицијске јединице. Мислим да је план да га ухапсе и да му суде, а видели смо у Хашком трибуналу, кад човека ухапсе, није важно за шта ће да му суде, за шта им падне на памет – упозорио је председник СРС Војислав Шешељ.

Извор: Srbijadanas.com