Издвајамо Србија

ВУЧИЋ: Победа ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ над Ливерпулом је и моја заслуга

Фото: Јутјуб

Председник Вучић подржао је план Министарства спорта у којем се налазе нови предлози о финансирању и помагању младих талената и генерално спортиста који имају финансијских проблема.

Председник негира да је вршио притисак и да је сам одабрао ко ће колико новца добити за коју медаљу, али да воли давати предлоге и идеје јер он то као председник државе има право.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Иако не даје често ордење као Томислав Николић, Вучић поклања новац из буџета без сагласности већине народа. Да ли је тај потез у реду остаје да се види. Ипак у првом плану била је изјава председника поводом победе Црвене Звезде у Лиги Шампиона над Ливерпулом.

Ево шта је тачно изјавио:

Држава улаже у спорт. Нама је стало, мени је стало да нас они најбоље представе у свету. Ево и Звезда је успела да победи Ливерпул. Она Звезда која је до јуче умирала у дуговима и губила све живо. Ја сам лично довео Терзића и рекао људи ево нека вам помогне. Држава ће урадити свој део али морате да подигнете ствар. И држава је одговорна ја сам одговоран делимично за успех Звезде – рекао је Вучић.

 

 

Извор: dnevnizurnal.com