Свет

НЕШТО ВЕЛИКО СЕ СПРЕМА! Америчка фирма дала чудан оглас за „посао у Русији“! Знате ли шта је услов свих услова?! (ФОТО)

Фото: Pixabay.com

Неименована америчка медијска компанија објавила је оглас у коме тражи камермане са искуством у борбеним дејствима за неки посао у Русији: у циљу снимања мистериозних „операција“.

Кандидати морају да знају да користе уређаје за ноћно осматрање, говоре енглески и руски и без проблема се крећу у панциру.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У огласу се не прецизира где је предвиђен рад: да ли у зони борбених операција или не. Једино се наглашава да ће бити потребно снимати неке операције у различитим регионима Русије. Обећана је плата од 700 долара дневно и покривање трошкова.

Од кандидата се као минимум захтева: искуство рада у војним јединицама, које су непосредно учествовале у борбама; вештина коришћења уређаја за ноћно осматрање; добра физичка форма, како би се без проблема кретали у панциру, носећи притом на себи више од 20 килограма.

Фирма такође напомиње да ће при разматрању пријава предност имати камермани са искуством у америчкој војној служби на позицији ратног камермана, али је спремна да узме у обзир и кандидате из других земаља. Од кандидата се такође тражи да говоре руски и енглески, као и релевантно радно искуство.

Извор: Медији