Регион

АДМИР ЈЕ БИО ПРАВИ ПРИМЕРАК БАЛКАНСКОГ ПРИМИТИВИЗМА: Тетка убијене деце запуштила уста свима који осуђују мајку

Оставила га је да би себи, својој деци, а на крају и том људском отпаду, осигурала услове за живот. Адмир је био ситни криминалац, лопов и нерадник и ни у једном тренутку свог мизерног живота се није бринуо да ли ће та његова деца, породица имати хлеба сутра

Сестра мајке стравично убијене малолетне деце Лејле Совић огласила се у јавности први пут након ужасне трагедије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Подсећамо, Лејлин супруг Адмир Совић (37) у бихаћком насељу Мали Луг убио је децу од две, пет и седам година, а потом је и себи одузео живот.

Њену поруку јавности након стравичног злочина који је потресао Босну и Херцеговину и регион преносимо у целости.

– Ево, пошто већина вас има неке своје верзије и мишљења о мајци убијене ђеце, а нема појма о њима, о окружењу из којег су потицали, да разјаснимо то мало: Адмир је био паразит, гњида од човека, што је више него очигледно из његових поступака.

Сви медији преносе, парафразирам, да је “мотив за убиство и самоубиство било то да га је Лејла оставила“. Оставила, да, али га није оставила да би отишла с неким другим, јер више није могла живети с њим, или јер је, НЕ ДАЈ БОЖЕ, није било брига за децом.

Family..Mutna ali haj.. 😀

Geplaatst door Admir-ahmir Sovic op Dinsdag 21 januari 2014

Оставила га је да би себи, својој деци, а на крају и том људском отпаду, осигурала услове за живот. Адмир је био ситни криминалац, лопов и нерадник и ни у једном тренутку свог мизерног живота се није бринуо да ли ће та његова деца, породица имати хлеба сутра.

Лејла је у неколико наврата ишла радити у иностранство, трудила се да себи и својој деци пружи барем основне услове за живот, радила је где год је могла, недавно је чак добила и сертификат за стражара да би могла добити сталан посао и издржавати своју породицу. Али, пошто ми живимо у *упку цивилизације, где је неприхватљиво да породицу издржава жена, а не муж, њему се то није свиђло.

Адмир је био прави примерак оног тешког, балканског примитивизма, његово размишљање је било: „Шта она има ићи радити где крај мене живог.“ Њему је сметало то, он је лакше подносио да деца седе гладна у кући него да, не дај Боже, жена ради, а он мора бити у кући, чувати децу и бити с њима. Јер, забога, какав је то мушкарац који седи код куће док жена ради? То је неприхватљиво, шта ће људи мислити о њему. Био је то превелик ударац на његову „мушкост“.

Лејла Совић је права жена, вредна и прави радник. Људина од жене. Она јесте крива. Kрива је само и једино што је хтела себи и својој деци пружити живот достојан људског бића, а у чему је Адмир навелико одмагао.

Kажете да их је оставила – оставила, да, али на бригу и чување њиховом властитом оцу, који је требао држати три мала злата као три капи воде на длану. А ви сви који њу кривите и за шта у овој трагедији, запитајте се само о себи, какви сте људи. Да можете кривити МАЈKУ која, у својој глави, вјроватно, више нема разлог да остане на овом свету, која ће бити обележена за цели живот, која ће кроз који дан морати клањати не једну, не две, него три џеназе.

Џеназе за троје деце. Три џеназе за један дан. Троје малолетне деце, која заједно имају 14 година и која су само постала на овоме свету. Три мала анђела, која су једног дана могла постати велики људи и нешто можда и променити у овом усраном свету у којем живимо.

Запитајте се! – написала је тетка убијене деце на Фејсбук профил портала Цазин.нет.

 

Фото: Facebook printscreen

Извор: Espreso.rs/Avaz.ba