Издвајамо Регион

ДАВОР ДРАГИЧЕВИЋ: Шта Вучић тражи овде? Ко је он? И он ће тамо добити шта треба!

Тренутно на ТВ1 емитује се емисија Копча са Николином Вељовић. У студију су адвокат Ифет Ферагет и члан ПДП-а Борислав Бореновић. Из Бањалуке се јавио и Давор Драгичевић који од марта 2018. године предводи групу Правда за Давида покушавајући открити ко стоји иза убиства његовог сина Давида.

Члан Предсједништва БиХ Жељко Комшић примио је Давора Драгичевића и Муриза Мемића, оца убијеног Џенана Мемића који истину о убицама свог сина тражи у Сарајеву.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

“Разговор са Жељком Комшићем је био чисто људски, говорили смо о корацима које ће преузети и онима који су већ преузети. (…) Компромиса нема са убицама и злочинцима.”

На питање о томе како коментарише наводе да руши институције РС-а и саму Републику Српску, Драгичевић говори:

“Они су приватизовали државу, ово није њихова држава. Институције су злочиначке и нису у служби државе. Не поштује се закон, Устав, ово ниједно обиљежје државе нема.”

Драгичевић није дао нове информације о наводима који су демантовани, а који се тичу учешћа полицијских снага из других градова БиХ и Републике Србије у дешавањима на Тргу Крајине. Међутим, имао је конкретну поруку за предсједника Вучића који је демантирао гласине.

“Шта Вучић има да тражи овдје? Ко је он? И он ће тамо добит шта треба!”

 

Извор: Tv1