Издвајамо Свет

ЈЕЗИВА ПРЕДВИЂАЊА БАБА ВАНГЕ ЗА 2019. ГОДИНУ: Атентат на Путина, Трампова болест, ако се пола оствари БИЋЕ ХАОС!

Бугарска пророчица предвидела је многе ствари до сада

Име Баба Ванге почело је интензивно да се спомиње када су се неке ствари које је она прорекла, заиста догодиле.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Бугарска пророчица или како је у свету зову „Нострадамус са Балкана“ преминула је 1996. у 85 години. За живота је предвидела је многе догађаје, а многи страхују да би њена најстрашнија предвиђања сада могла и да се остваре.

Баба Ванга је за 2019. годину предвидела нешто што би могло да промени свет, а о њеним пророчанствима за наредну годину пише и енглески „Сан“, који се позива на то да је предвидела „Брегзит“, терористички напад на Њујорк 2001. и долазак Доналда Трампа на место председника Америке.

Британски таблоид пише да је Баба Ванга предвидела да ће се 2019. догодити атентат на Путина, Доналд Трамп ће оболети од чудне болести и постепено ће губити слух, светска економска криза ће бити јача од оне пре десетак година, док ће цунами разорити добар део Азије, као и то да ће велики метеорит погодити Русију.

Председник Русије Владимир Путин требало би да води рачуна и да чува леђа, јер ће се, како каже баба Ванга, догодити екстремни покушај убиства.

Сам Путин признао је да је неколико пута неко покушао да га убије, али да верује свом многобројном обезбеђењу који су заслужни за то што је још жив.

Не тако добра предвиђања бугарска пророчица је имала и за првог човека САД-а у овом времену Доналда Трампа, који ће оболети од мистеризне болести услед чега ће доћи до постепеног губитка слуха, све док потпуно не оглуви.

Такође, један од чланова Трампове породице имаће саобраћајну несрећу, али није познато о коме се ради, ни да ли ће преживети.

 

 

Извор: Ало.рс/М.Ж.