Издвајамо Србија

ЛАЗИЋ ПОСЛУШАО ДОКТОРЕ: Изненадићете се када видите колико је Дарко… (ФОТО)

Фолкер Дарко Лазић смршао је скоро 20 килограма за време свог лечења у КБЦ Земун, сазнаје „Ало!“.

С обзиром на то да првих неколико недеља након саобраћајне несреће није могао ни да једе, ово је била иницијална каписла да почне да губи на тежини. Лекари су му касније дозволили да конзумира храну, али су морали пазити шта тачно једе како не би добијао на килажи.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Као главни разлог да смрша била је чињеница да му је уграђен вештачки кук. Међутим, како је Дарко имао прекомерну телесну тежину, управо због тога је морао да изгуби 40 килограма, о чему је „Ало!“ ексклузивно писао.

– Богу хвала, све протиче у најбољем реду и оно најгоре је прошло. Дарко је за све ово време, колико је у болници, смршао скоро 20 килограма, што се лекарима посебно допало. Они су га, иначе, саветовали да то мора да уради, иако му је уграђен најбољи и најскупљи кук, такозвани бесцементни, чији је рок трајања чак 20 година. Међутим, ако би наставио да се гоји, имао би проблеме јер би тај вештачки кук могао да се похаба – открива извор „Ало!“.

– Лекарима је сада најважније да га припреме за то да се осамостали и да без ичије помоћи може да се ослони на ногу. Међутим, то ће бити мукотрпни и дуг процес.

С обзиром на то да су му на истој нози оперисани бутна кост и кук, то ствара додатне проблеме. Лекари су нам објаснили – да је само о куку реч, он би већ за неколико дана могао да шета, како би га разрадио.

Међутим, с обзиром на то да је оперисана и бутна кост, тај процес ће трајати дуже. Сигурно три месеца неће моћи да се ослони на ту ногу – каже наш извор и додаје:

– За то време, њега ће возити у колицима на одређене вежбе и програме који су испланирани само за њега, а лекари се надају најбољем пошто је Дарко млад, те има жељу да успе у овом целом процесу опоравка – закључује извор.

Фото: Инстаграм принтскрин

АТФ: Марина: Не одвајам се од Дарка! Како „Ало!“ сазнаје, Лазић је изразио жељу да његова трудна девојка Марина Гагић проводи све време с њим у Младеновцу. Лекари су им саветовали да можда то и није најбоље, због тога што је она трудна, међутим Марина је рекла да се добро осећа и да не жели да се одваја од Дарка.

 

 

Извор: Весна Ђорђевић/Ало.рс