Издвајамо Свет

ПРИЗНАО! ГОТОВО ЈЕ: Роналдо прихвата казну од две године затвора због овог злочина! Изјасниће се КРИВИМ по четири тачке ОПТУЖНИЦЕ! (ВИДЕО)

Фото: Јутјуб

Биће осуђен условно, а већ има пресуду због тога што је шпанску државу оштетио за 14,7 милиона евра на основу новца који је зарадио за права на имиџ.

Како сада ствари стоје, Кристијано Роналдо је спреман да прихвати условну казну од две године затвора због утаје пореза у Шпанији.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Фудбалер ће се изјаснити кривим по четири тачке оптужнице, а већ је осуђен због тога што је шпанску државу оштетио за 14,7 милиона евра на основу новца који је зарадио за права на имиџ.

Од те суме је исплатио 13,4 милиона евра, а према изворима из Шпаније порез је утајио је у периоду од 2011. до 2014. године. Португалац ће прихватити да казну не одслужи у затвору пошто му је то први прекршај такве врсте.

У Шпанији се залажу за казну, јер то подразумева да би се Роналдо нашао иза решетака уколико би поновио исти преступ, а због проблема са шпанским властима португалска звезда је напустила Реал и прешла у Јувентус.

Извор: Еспресо.рс