Издвајамо Регион

ЗАСТРАШУЈУЋИ ДЕТАЉИ СВЕДОЧЕЊА ПЕВАЧИЦИНЕ ФРИЗЕРКЕ: Зоко, он би ме убио, не смем ни да помислим о разводу!

Фото: Јутјуб

Према ставу тужилаштва, сведочење фризерке Зорице Гемовић је кључно јер јасно указује на мотив и оправдану сумњу да иза убиства певачице стоји њен супруг Зоран Марјановић

У једном од тренутака када је Јелена рекла да јој је доста свега, да јој је у кући катастрофа, да јој дође да узме дете и оде, ја сам је питала због чега се не разведе. Она ми је одговорила „Зоко, он би ме убио.“

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ово је на саслушању пред Вишим тужилаштвом испричала Зорица Гемовић, фризерка и пријатељица покојне Јелене Марјановић. Њен исказ је готово до детаља описан у оптужници против Зорана Марјановића, која је, међутим, по други пут, враћена на допуну истраге. Према ставу тужилаштва, исказ Гемовићеве указује на могући мотив злочина, али и оправдану сумњу да је за злочин одговоран управо Марјановић.

Биле блиске

– Била сам Јеленин фризер, познајемо се 10-12 година уназад, нисмо испијале кафе, али ми је Јелена била нешто више од муштерије, могле смо да кад ћутимо, ћутимо, а кад причамо, да причамо – испричала је Гемовићева и потврдила да је певачица редовно долазила у последње три-четири године.

Како је навела, Марјановићева је на фризирање увек долазила са Јаном и Зораном.

– Понекад би оставио њих две и отишао, али би је онда звао по 10 пута говорећи јој да пожури, питао је када ће да заврши. Често се догађало и да дође у салон и чека да завршимо. Јана је увек била с Јеленом, знам да је покојна Зорица чувала Јану до годину дана пред смрт, када више није могла јер се разболела, али такође знам и да дете није хтело да остане код Зоранових родитеља и мислим да су је на крају уписали у приватни вртић. Колико ја знам, Јана није хтела да остаје ни са Зораном, већ је увек била с Јеленом – казала је фризерка пред тужиоцем.

Она је такође навела и да је више пута била сведок њиховим свађама.

Односи с укућанима

– Јелена се два-три пута расплакала и то се дешавало када бих дошла код ње кући да јој правим фризуру. Говорила је да јој је доста свега, да не може више да издржи, а када сам је упитала о чему је реч, рекла је: „Ништа ти не знаш.“ Иначе, знам да је Зоран увек омаловажавао Јелену, да јој је говорио „види на шта личиш“, да је дебела, ружна, да не зна да се обуче и да је тетка – причала је фризерка.

Убијена певачица је, према тврдњама фризерке, била у лошим односима и са остатком породице Марјановић.

– Стално се свађала са својим свекром, није била у најбољим односима са Зорановим братом, с тим што је за свекрву говорила да је жена ОК и да од њих тројице – Зорана, Владимира и Милоша, не сме да писне. Напомињем да са Милицом није била у неким односима, нису имале конфликт, али нису биле ни блиске. Видела сам у новинама да се приказује како су биле блиске, али то није тачно – казала је Гемовићева.

Контрола
Зоран одлучивао о свему

Фризерка покојне певачице навела је да се у браку Зоран питао за све.
– Питао се за све, од тога какви ће је јој бити наступи на естради, шта ће обући када се појави у јавности, с тим што напомињем да Јелена нигде није излазила и увек је била у тренерци. Закључујем да је Зоран у потпуности контролисао њен живот и одлучивао о свему. Јелена је трчала и тренирала на Зораново инсистирање, а он јој је право неке шејкове, с тим што ми је Јелена рекла да не зна садржај тих шејкова, већ да само попије шта јој да. Бирао јој је чак и фризуру – посведочила је Гемовићева.

Фризеркине тврдње
Брак из пакла

– Зоран се није одвајао од Јелене
-Константно је звао телефоном
– Омаловажавао је, вређао и говорио јој да је дебела и тетка
– Бирао јој је фризуру и гардеробу
– Певачица нигде није излазила
– Терао је да тренира и правио јој шејкове

Извор: Курир.рс