Издвајамо Регион

ХРВОЈЕ СА Н1 ПОКУШАО ДА ИСПРОВОЦИРА ВУЧИЋА У ДАВОСУ, добио одговор којем се није надао!

Хрвоје Крешић, новинар Н1 Хрватска, у нади да ће испровоцирати Вучића, питао га је на панелу о слободи медија зашто новинарима Н1 говори да је Н1 америчка телевизија, а Вучић му је дао одговор којем се није надао

Вучић је, на питање новинара Н1 Хрвоја Крешића, рекао да као председник једини у земљи прима све новинаре на конференције и одговара на сва њихова питања.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На опаску Крешића да је његова телевизија критична према власти у Србији и да, када год би неко од новинара Н1 поставио питање, он нагласио да долази од неког са америчке телевизије, што у Србији није комплимент због бомбардовања, Вучић је одговорио да никад није ништа лоше рекао о његовој телевизији, већ само оно што је истина.

– Не бисте ништа могли да нађете да сам рекао нешто лоше – рекао је Вучић и истакао да новинари Н1 који критикују власт у Србији не трпе било какве тешкоће и проблеме, као и да је на то поносан.

Казао је да га је пре шест или седам месеци један од новинара Н1 замолио да више не наглашава да је у питању новинар са америчке телевизије, јер се тада не осећа лепо, и да отада то више и не ради.

– Питао сам зашто вам то смета, зар сам рекао нешто што није истина? Казао ми је да се није лепо осећао када сам му рекао да долази са америчке телезвиије и рекао сам му да то више нећу помињати и то више нисам ни радио. Али, није баш баш све црно и бело, ја увек прихватам и примам све новинаре у мојој земљи и ја сам једини који то ради – нагласио је Вучић.

Напоменуо је да у Србији у када опозиционе странке позову медије не дозволе свима да уђу.

– Ја све примим и одговарам на сва питања. Увек сам спреман да се извиним и да се променим – додао је Вучић.

 

Извор: Информер