Издвајамо Србија

ДОКТОРИ ДОНОСЕ ВЕОМА БИТНУ ОДЛУКУ ЗА ДЕУ: Пресудан дан за ДАЉУ СУДБИНУ повређене водитељке

Фото: Инстаграм принтскрин

Водитељка се из дана у дан опоравља, а у понедељак ће се знати више о њеном стању.

Младен Мијатовић, партнер Дее Ђурђевић, која се опоравља на ВМА након тешке саобраћајне несреће, открива да сада сви чекају понедељак када ће имати нове информације о Деином даљем опоравку и току лечења и да је за сада стање непромењено.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Деа је и даље у јединици интензивног лечења и за сада нема промена њеног стања. У понедељак ћемо знати нешто више о даљем току лечења и да ли ће бити премештена са интензивне неге. То сада стрпљиво очекујемо. Деа је добро и храбра је – рекао је јуче Младен Мијатовић који је у свакодневном контакту са својом девојком, иако због вируса који владају до сада није имао прилике да је види уживо.

Деа ће јединицу интензивног лечења напустити почетком следеће недеље, али ће у понедељак да се донесе одлука који ће то дан тачно бити. Будући да тренутно владају вируси, лекари још размишљају када би водитељку могли да пребаце на друго одељење.

Иначе, и доктори са ВМА су потврдили да ће у понедељак знати када ће Деа изаћи са јединице интензивног лечења, тако да је први дан наредне недеље пресудан за даљи ток опоравка и лечења водитељке ружичасте телевизије, која је од момента несреће до данас храбро поднела сваки тренутак на интензивној нези.

Осим Младена, Деу посећују и њена мајка, најближи и колеге, те и Предраг Сарапа пре три дана имао прилику да види Деу, преко стакла.

– Махнули смо једно другом, срећан сам што све пролази како треба – испричао је Сарапа.

Деа је била веома задовољна када су јој саопштили да би ускоро требало да напусти интензивну негу.

– Иако је сво време бодрила, како себе, тако и читав тим, али и засмејавала све у болници, ни самој Деи уопште није свеједно, најпре јер је преживела велике трауме, али и јер је ране и даље боле. Ипак, труди се да све победи осмехом, а у томе јој помажу мајка Нена као и партнер Младен, који је све време бодре – рекао је извор из болнице.

– Чим је чула лепе вести, Деи је то био додатни подстрек да буде још позитивнија. Поготово што све тече по плану. Након што је пребаце на друго одељење, наставиће лечење по одређеној процедури јер ће бити потребно много стрпљења и времена да се Деа потпуно опорави од свих повреда које је задобила у тешкој саобраћајној незгоди – додао је извор.

 

Извор: Блиц/srbijadanas.com