Издвајамо Србија

„КАКО ДА НЕ ЗАГРЛИШ ДЕТЕ НА ОЧЕВОЈ САХРАНИ!“ Злата испричала тужне детаље сусрета са Шабановим ванбрачним сином

Роберт Шаулић, ванбрачни син Шабана Шаулића, присуствовао је сахрани свог оца, а том приликом разговарао је са певачицом Златом Петровић.

Злата Петровић је заједно са Гоцом Божиновском пришла Роберту на сахрани Шабана Шаулића и у сузама га загрлила и покушала да га утеши.

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ја дете познајем, ја сам живела у Шапцу, јер Хасанова мајка и Шабанова мајка су две рођене сестре. Док сам живела у Шапцу и нама је Шабанова мајка била педесет метара од куће, она је долазила сваки дан, свакодневно смо се виђали и дружили… У том периоду долазила су сва Шабанова деца код баке, кад је распуст. И Роберт је тада долазио… – испричала је Злата детаље њиховог сусрета за Телеграф.рс.

– Ја дете још из тог периода знам. Касније, неки дужи период га нисам виђала, само путем медија када је нешто излазило, и сада сам га на сахрани видела. Ја сам мајка, бака, ја волим сваког на овом свету, а посебно у оваквим ситуацијама. Он је његов син, ситуација је грозна у том тренутку… Како да не загрлиш дете? Увек бих га загрлила и увек ћу га загрлити! Ја сам такав човек и свачије бих дете загрлила и пољубила, а камоли њега, поготово на сахрани његовог оца! То је најосновније и људски, што би човек рекао. Нико није могао да остане имун на такве ствари. Неко зна да је он његов син, неко не зна, ја сам дете виђала још кад је био мали – рекла је певачица.

Шабан Шаулић, који је 17. фебруара настрадао у саобраћајној несрећи у Немачкој, сахрањен је 22. фебруара у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу у Београду.

 

Извор: Блиц