Издвајамо Спорт

ЦЕЦИН СИН ЗА 15 СЕКУНДИ ПРЕБИО ПРОТИВНИКА: Вељко Ражнатовић беснео у рингу јер му се ривал предао већ у првој рунди! (ВИДЕО)

Боксери Лознице убедљиво су са 16:0 победили БК Војводина из Новог Сада у 7. колу Боксерске лиге Србије на домаћем рингу у СЦ ‘’Лагатор’’.

Пре почетка вечерашњег меча домаћин је водио са 4:0 пошто су Милош Обадовић, у категорији до 69 килограма, и Владан Бабић, више од 91 килограма, мечеве добили без борбе.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У окршајима БК Лозница и БК Војводина вечерас су рукавице укрстили Никола Бољковац и Назиф Сеиди (до 56 килограма), Милош Јанковић и Марио Франишковић (до 60 кг), Себастијан Шаћири и Ненад Момирски (до 64 кг), капитен Лознице Стефан Панић и Ненад Кустурић (до 75 кг), Сандро Полетан и Марко Драгољевић (до 81 кг) и Вељко Ражнатовић и Милош Јовановић (до 91 кг). Већина лозничких боксера је победила прекидима у другој рунди, Полетан и Ражнатовић у првој, и само је Шаћири одбоксовао цео меч.

Највећу пажњу привукао је деби младог Ражнатовића пред домаћом публиком који им се одужио победом, али она није имала прилику да дуго ужива у борби.

Ражнатовић је жустро ушао у меч одлучан да покаже шта зна, али је после 15-ак секунди у ринг улетео пешкир и он је био видно разочаран тако брзом предајом противника.

После меча рекао је да ће клубу бити на располагању у наредна три кола и да има велику жељу да се у правом светлу представи Лозничанима. Њему је ово други пут да брани боје Лознице, а дебитовао је у 2. колу баш против Војводине када су Лозничани као гости славили резултатом 12:4, а Ражнатовић тријумфовао нокаутом у другој рунди.

Иначе, и овај бокс меч напунио је ‘’Лагатор’’ и око 2.000 навијача је поново била јак ветар у леђа домаћим боксерима.

Лозница је овом победом наставила трку за шампионску титулу и остаје јој да слави у преосталим сусретима на гостовању београдском Радничком у наредном колу, као домаћин нишком БК Наиссус и у последњем мечу против крагујевачког Радничког.

 

Извор: Т.Илић/Курир