Издвајамо Србија

ТОЛИКО СУ МЕ МУЧИЛИ ДА САМ ИХ МОЛИЛА ДА МЕ УБИЈУ: Робиња обреновачког пара открила детаље ЈЕЗИВОГ ЗЛОЧИНА

Pixabay.com

Против Милеве Мартинов и њеног супруга Ненада Петровића подигнута је оптужница за трговину људима, након што су више од две године зверски мучили болесну Јелену В.

Више тужилаштво у Београду подигло је оптужницу против Милеве Мартинов (28) и њеног дечка Ненада Петровића (36), који су готово пуне две године у својој кући у насељу Велико поље код Обреновца држали у заточеништву, злостављали и зверски мучили Јелену В. (28) из околине Панчева.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како сазнајемо, супружници из пакла су оптужени за кривично дело трговине људима у саизвршилаштву, за које је запрећена казна до 10 година затвора, али уколико се током поступка докаже да је жртва претрпела и тешке повреде, злостављачи би могли да буду кажњени и са 15 година.

Терали је да једе измет

Случај који је згрозио Србију откривен је средином октобра прошле године, када је полиција након анонимне дојаве упала у кућу Милеве и Ненада и затекла језив призор. Несрећна жена била је у очајном здравственом стању, а детаљи зверског мучења које је преживела шокирали су и најискусније инспекторе.

– Јелена је испричала да је код својих мучитеља пронашла уточиште након што је побегла из своје породичне куће, где је такође трпела насиље. Првих неколико месеци су се лепо слагали, али је након тога у кући завладао пакао због Милевине љубоморе. Јелену је почела брутално да злоставља, како физички тако и психички, а убрзо се свему прикључио и Ненад. Поред батинања, чупали су јој нокте, терали да једе измет, а чак ју је Милева наводно и силовала метлом – испричао је Куриров извор након хапшења супружника из пакла, додајући да су сцене зверског мучења све време гледала и њихова малолетна деца.

Невиђена тортура

Након што је покренута истрага против мучитеља, утврђено је да је њихова робиња тешко оболела и да има карцином, а на саслушању пред тужиоцем она је поново говорила о тортури коју је прошла.

– Толико су ме мучили да сам их молила да ме убију. Једном сам покушала да побегнем, али сам се плашила да ће ме ухватити. Доводили су неке мушкарце да имају секс са мном и за то узимали паре, а терали су ме и да просим – наводно је испричала несрећна Јелена на саслушању.

 

Извор: Курир.рс/И. Милићевић