Свет

НАТО ДРЖАВА ПОРУКОМ ШОКИРАЛА САД: Фашисти, овако ћете завршити…

Џо Бајден (фото:ЈуТјуб)

САД шаљу милијарде долара Украјини не зато што следе неке хуманистичке идеале, него из мржње према Русима, изјавио је потпредседник парламента Словачке Љубош Блага.

„Мислим да у САД има много оних који верују да је Хитлер требало да нас истреби – не само Русе, него све Словене. А данас шаљу милијарде Украјини, не зато што следе неке хуманистичке идеале, него зато што једноставно мрзе Русе. То је све. То је оно што им је заједничко са нацистичким изродом који је желео да победи Русе у Другом светском рату. Сетите се, савремени фашисти, како се све завршило захваљујући Русима. Ви ћете исто тако завршити. Ваш крвави новац вам неће помоћи“, рекао је Блага.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

По његовим речима, симболично је то што је Представнички дом америчког Конгреса усвојио предлог закона о издвајању скоро 61 милијарде долара за Украјину баш 20. априла.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

„Знате ли када је рођен Адолф Хитлер? 20. априла 1889. године“, додао је заменик председника словачког парламента.

Како је додао, Американци шаљу новац режиму који не брани да се велича Бандера, „сарадник нациста чије су звери починиле ратне злочине над Русима, Јеврејима, Пољацима и Словацима“.

Представнички дом америчког Конгреса је претходно усвојио низ нацрта закона – о конфисковању руских актива, војној помоћи Кијеву од 61 милијарде долара, помоћи Израелу и савезницима у Индо-пацифичком региону.

Извор: Медији